KLFM

Kunst & Liebe Frequency Machine

Space Boogie

Novi Gibbs, novi Chance, nova epizoda Los Santosa..

Prvo i prvo, shotout svima koji večeras idu u Quasia na West Coast-trapist party u izvedbi DJ VRH-a i OREB-a!
Freddie Gibbs je najavio novi album koji će izaći 20.11. ove godine. Kao da nam već nije dovoljno dobrih albuma ove godine, Freddie izbaci singl jučer i pogledam tracklistu kad ono, Gucci Mane stoji kao feature na jednoj od traka. Strašno, Gangsta Gibbs i lord Gucci.
Zanimljivo mi je što prošli Gibbsov album (iako je bilo gangsta stvari do bola) je dosta ovako nježan i ugodan uhu zahvaljujući najviše Madlibu. Sada je zanimljivo što je Gibbs za produkciju odabrao Mike Deana, Bo1du i Kaytranada. Od gostiju imamo Black Thoughta iz Rootsa, Guccia naravno, E-40a, Tory Laneza koji će zasigurno zagrijati atmosferu, Danu Williams i ManMan Savagea?!
Izašao je singl zvan “Fuckin’ Up The Count”, mogu reći da je ovo klasična Gangsta Gibbs stvar, za sve stare obožavatelje Gibbsa. Vjerojatno najbolji glas u hip hopu trenutno, ne vjerujem da itko ima ovako promukli glas s tako opasni 2pac throwback “look” uz naravno pozadinu koja to i potvrđuje.
U ovo doba hip hopa to je rijetkost. U smislu da neki izvođač zapravo radi one stvari koje spominje u tekstu i kako se drži na sceni i slično. Svaka čast svim starim izvođačima “keepin’ it gangsta” (The Game i co.), ali kod ovog novog vala Freddie je the man.
Ne smijemo novi kolaborativni album “Bad Neighbor” M.E.D. MADLIB i BLU. Na albumu su poznata imena kao MF DOOM, Dam-Funk, Aloe Blacc i novo pečeni Anderson PAAK. Ovo ćemo zasigurno večeras slušati, Radio Los Santos, još jedan petak, broj 103!

autor: petar, 30/10/2015

Vezane objave

Arhiva

Boys Don’t Cry

19/08/2016.

Frank Ocean, Danny Brown, Mac Miller, Mick Jenkins, Young Thug, Logic, Earl Sweatshirt i mnogi drugi glazbenici su nas usrećili svojom muzikom ovaj tjedan…

Spreman

26/02/2016.

Premijera nove sezone Fuck, That’s Deliciousa, novi Joey Bada$$, novi Yung Leanov album i Kanye najavljuje novi album…

Newsflash

21:30–0:00 Petak 27.1.2017.

U večerašnjoj epizodi Los Santosa slušamo The Dynospectrum, The Four Owls, DJ Premiera, Apollo Browna, Twistu, J. Colea, Mimi i još puno puno vrh muzike..

Cube Life

15/04/2016.

Kao uvod u večerašnji megaspektakl u klubu Kocka RLS crew ugošćuje DJ Pedo aka DJ Niki Peducci!

Tjedna rotacija

Arhiva

MOGWAI / As The Love Continues

DAFT PUNK / Random Access Memories (2013)

ORGONE / Basilisk

MR.C / Retro

J MASCIS / Fed Up And Feeling Strange (Live)

GABI NOVAK & ARSEN DEDIĆ ‎/ Gabi & Arsen (1980)