KLFM

Kunst & Liebe Frequency Machine

Space Boogie

Novi Gibbs, novi Chance, nova epizoda Los Santosa..

Prvo i prvo, shotout svima koji večeras idu u Quasia na West Coast-trapist party u izvedbi DJ VRH-a i OREB-a!
Freddie Gibbs je najavio novi album koji će izaći 20.11. ove godine. Kao da nam već nije dovoljno dobrih albuma ove godine, Freddie izbaci singl jučer i pogledam tracklistu kad ono, Gucci Mane stoji kao feature na jednoj od traka. Strašno, Gangsta Gibbs i lord Gucci.
Zanimljivo mi je što prošli Gibbsov album (iako je bilo gangsta stvari do bola) je dosta ovako nježan i ugodan uhu zahvaljujući najviše Madlibu. Sada je zanimljivo što je Gibbs za produkciju odabrao Mike Deana, Bo1du i Kaytranada. Od gostiju imamo Black Thoughta iz Rootsa, Guccia naravno, E-40a, Tory Laneza koji će zasigurno zagrijati atmosferu, Danu Williams i ManMan Savagea?!
Izašao je singl zvan “Fuckin’ Up The Count”, mogu reći da je ovo klasična Gangsta Gibbs stvar, za sve stare obožavatelje Gibbsa. Vjerojatno najbolji glas u hip hopu trenutno, ne vjerujem da itko ima ovako promukli glas s tako opasni 2pac throwback “look” uz naravno pozadinu koja to i potvrđuje.
U ovo doba hip hopa to je rijetkost. U smislu da neki izvođač zapravo radi one stvari koje spominje u tekstu i kako se drži na sceni i slično. Svaka čast svim starim izvođačima “keepin’ it gangsta” (The Game i co.), ali kod ovog novog vala Freddie je the man.
Ne smijemo novi kolaborativni album “Bad Neighbor” M.E.D. MADLIB i BLU. Na albumu su poznata imena kao MF DOOM, Dam-Funk, Aloe Blacc i novo pečeni Anderson PAAK. Ovo ćemo zasigurno večeras slušati, Radio Los Santos, još jedan petak, broj 103!

autor: petar, 30/10/2015

Vezane objave

Arhiva

Super Hero

21:30–0:00 Petak 4.11.2016.

A$AP Mob, Common, CZARFACE!

Coolie High

20:30–23:00 Petak 13.9.2019.

U večerašnjoj epizodi RLS-a se zajedno oporavljamo od ovih tihih, suhih i dosadnih proteklih par tjedana za sve ljubitelje hip…

Glavni na odmoru

23/01/2014.

Još jedan petak i još jedna epizoda Radija Los Santos, emisije posvećene svima koji su barem jednom ukrali marendu momku slabijem od sebe na odmoru.

Coast

21:30–23:59 Petak 22.12.2017.

U večerašnjoj epizodi RLS-a puštamo novi album od Krankšvestera te nove stvari od Kreše Benglake, Kendrick Lamara, Cardi B i Migosa.

Tjedna rotacija

Arhiva

FUTURE ISLANDS / As Long As You Are

U2 / Achtung Baby (1991)

SLEAFORD MODS / Mork n Mindy Ft. Billy Nomates

OPTIMO (Espacio) / Sleepwalk

BOMBINO / Live in Amsterdam (2020)

SVEMIRKO / Skalamerija