KLFM

Kunst & Liebe Frequency Machine

SON LUX / Lanterns

Pet godina smo čekali Ryann Lotta- da se kao Son Lux dobaci približno stratosferi u koju ga je lansirao prvi album “At War with Walls & Mazes” izdan te 2008. za Anticon. I dočekali smo.

Ach mein Gott!

Pet godina smo čekali Ryann Lotta- da se kao Son Lux dobaci približno stratosferi u koju ga je lansirao prvi album At War with Walls & Mazes izdan te 2008. za Anticon. I dočekali smo.

Kronološki, drugi album We Are Rising , ponovo objavljuje za Anticon u 2011 . Snimljen u 28 dana za RPM Challenge.

Ryann je i član projekta S / S / S uz Serengetija i Sufjan Stevensa. Trio je izdao svoj debitantski EP , Beak & Claw , za Anticon 2012. Osim rada s Sufjan Stevensom i Serengetijem , Son Lux je surađivao sa brojnim istaknutim umjetnicima kao što su Peter Silberman ( The Antlers ) , The New Puritans, My Brightest Diamond , skladateljima Nico Muhlyem , Richard Perryem ( Arcade Fire ) , Judd Greenstein , yMusic , Ethel , i dobitnicom Pulitzera Caroline Shaw , kao i sa hiphoperima Busdriver i Beans( Antipop Consortium ) .

Son Lux je aktivan i kao autor filmske glazbe od koje je svakako najpoznatiji soundtrack za za Looper ( 2012) , a ove godine nas je počastio soundtrackom za The Disappearance of Eleanor Rigby.

Aktivni Ryann je nedavno nastupio i u Carnegie Hallu sa Young People’s Choir of New York, održao je tjedni program u Joyce Theater sa Stephenom Petronio Dance Company , izvodivši sa Indianapolis Symphony Orchestra i dijelivši pozornicu s Laurie Anderson , Philip Glassom , Kate Davis…

U ljeto 2014 sa Serengetijem i Sufjan Stevensom, kreirat će glazbeni dio na putujućoj retrospektiva rada svjetski poznatog likovnog umjetnika Jim Hodgesa.

autor: el5egundo, 05/11/2013

Vezane objave

Arhiva

ROGER WATERS / Is This The Life We Really Want? (2017.)

06/06/2017.

Prvi album Rogera Watersa u 25 godina je vjerojatno dovoljan razloga da ga KLFM postavi kao Album tjedna. No, kakva je priča koja leži iza uratka nazvanog “Is This the Life We really want”?

HELADO NEGRO / This Is How You Smile

15:00–16:00 Subota 11.1.2020.

Očekujući nova glazbena izdanja, u rubrici Album tjedna slušamo drugi najbolji prošlogodišnji album po izboru KLFM kolektiva.

THE FLAMING LIPS / King’s Mouth: Music and Songs

15:00–16:00 Srijeda 24.4.2019.

Wayne Coyne i družina sa svojim 15im izdanjem, prvo kao vinil za Record Store Day ali vrlo skoro i u svim ostalim oblicima. Bend od kojeg nikad ne očekujemo ništa manje od iznenađenja, iznenađuje opet

XIU XIU / Forget

10/01/2017.

Eklektični start dvijetisućeisedamnaeste; deset ʃuːʃuː numera iz kategorije ‘za svakog ponešto’ u srijedu i subotu u tri poslije podne.

Tjedna rotacija

Arhiva

LCSM / Earthbound

STEVIE WONDER / Music of my mind (1972)

MOGWAI / Ritchie Sacramento

MODESELEKTOR / In Session

THE DOORS / Absolutely Live

DARKWOOD DUB / Elektro Pionir