KLFM

Kunst & Liebe Frequency Machine

ROBYN / Honey

15:00–16:00 Subota 1.12.2018.

I znoj i suze na novom albumu švedske dance pop dive.

Robin Miriam Carlsson poznata kao Robyn, debitirala je 1995.godine albumom Robyn Is Here koji joj je donio popularnost u Švedskoj. Internacionalni uspjeh uslijedio je s četvrtim njezinim albumom Robyn iz 2005. koji je bio nominiran za Grammy, a sadržavao je i UK ‘number one’ hit With Every Heartbeat. 2010. objavljuje seriju EP izdanja pod nazivom Bady Talk  koji joj donose daljnju naklonost kako publike tako i kritike. Kasnije je ostarivala suradnju s Royksopp, La Bagatelle Magique i s još nekim izvođačima.

Robyn dobro zna da je iskrena emocija esencijalni sastojak dobre pop muzike te se po tom pitanju uopće ne štedi na svom osmom studijskom albumu, a modernoj pulsirajućoj produkciji doista se nema što oduzeti niti dodati. Honey je vrlo ujednačena kolekcija krasnih pjesama bez iti jednog lošijeg trenutka. Dance with tears in your eyes!

1. “Missing U”
2. “Human Being” (ft. Zhala)
3. “Because It’s in the Music”
4. “Baby Forgive Me”
5. “Send to Robin Immediately”
6. “Honey”
7. “Between the Lines”
8. “Beach 2K20″
9. “Ever Again”

 

autor: Ante Marković, 28/11/2018

, , ,

Vezane objave

Arhiva

SOPHIA KENNEDY / Sophia Kennedy

15:00–16:00 Srijeda 31.5.2017.

Amerikanka koja zadnjih nekoliko godina živi u Hamburgu gdje studira glumu i upija sjeverno europski senzibiltet za brušenu elektroniku i dramu u svakoj noti. Ko neka Kate Bush na speed-u.

ALGIERS / s/t (Matador)

29/06/2015.

I taman kad smo se pitali što je s ispravnom borbenom glazbom, gdje je taj divlji pankerski duh 21. stoljeća, dokle će glazba šutjeti ili samo šaputati o svim “škvarama” sistema, religije i rasne podijeljenosti koje drže u strahu i strepnji globalnu populaciju, dogodi se Algiers. Album, bend, stanje svijesti.

DEVENDRA BANHART / Ma

15:00–16:00 Srijeda 18.9.2019.

Dobri, stari Devendra ima novi album. Ma je meditativna, mirna, pomalo melankolična ploča kojoj treba dozvoliti da vam se tek…

Mungolian Jet Set – Mungodelics

15/09/2012.

Pål “Strangefruit” Nyhus i Knut Sævik, glavni egzekutori psihodelicnog disko kulta i dalje kopaju po Funkadelic temeljima i predstavljaju zasebno…

Tjedna rotacija

Arhiva

ALGIERS / There Is No Year

NU GUINEA / Nuova Napoli (2018)

CocoRosie / Aloha Friday

George FitzGerald / Influences

THE CINEMATIC ORCHESTRA / Live at the Royal Albert Hall

(THE) LESSER MEN / References, Reflections: Revelations