REVIJA NA LEDU #33

12:00–13:00 – 14.11.2017.

U broju 33. Revije na ledu Sale Veruda govori o “sudaru u backstageu”, “Pljuni istini u oči” je ploča koja se ne posuđuje, prolazimo kroz program A&M festivala 2017.; plus standardno trkeljanje

U 33. broju Revija na ledu donosi:

I dok u svom gradu rijetko prolazi bez zamjerki i usporedbe s neprežaljenim KUD Idiotima, već godinama aktuelan bend poznatog autora i frontmena Saše Milovanovića (Saleta Verude) Saša 21 ne posustaje, već sakuplja nove fanove na najnevjerojatnije načine. Tako se za njihova nastupa povodom 20. rođendana Dallas music shopa u Rijeci u pozornicu za tu priliku smještenu na raskrižje Splitske ulice i Rive, osobnim automobilom zabila djevojka, u čiji je pak auto drugim udarila još jedna mlada ženska osoba, dok je skokom na kočnicu u posljednjem trenu, niz prekinuo tek mladić u trećem po redu automobilu. Mlada djevojka, nazovimo je Vesna, po pričanjima očevidaca, jer je uslijed izvođačkog zanosa svjedočenje članova o samom događaju izostalo, prilikom izazivanja ove prometne nezgode imala je širom otvorene prozore automobila i čini se da je zaista bila prizvana glazbom pulskog benda koji je upravo tada svirao svoj hit Vesna 2. Više poslušajte u razgovoru sa Saletom koji je snimila naša stalna dopisnica iz Pule Nevena Trgovčić.
U rubrici “Ploče koje se nikada i nikome i nikada ne posuđuju” slušamo album “Pljuni istini u oči” grupe Buldožer objavljen 1975. godine.
Prolazimo kroz program A&M festivala 2017. koji uskoro započinje u Rojcu.
Glazba; Gori Ussi Winnetou, Saša 21, Straight Mickey and the Boyz, Faith No More
Plus otkrivamo da li se Bebe kulturno uzdizao preko vikenda

14/11/2017

autor: Bebe&Brada

Tags: , , , , ,