KLFM

Kunst & Liebe Frequency Machine

Radio Esplendor #3.1. w/Mario Novak

Uvodni dio emisije pripada domaćinu, a u nastavku poslušajte miks Maria Novaka, vlasnika Pitch Vinyl Shop-a.

RE 3.1
Esplendor 3.0. bio nam je nešto kao pilot i priprema za novu sezonu u kojoj vam planiramo pružiti hrpu iščašćene glazbe i još više kvalitetnih gostiju.
Prvih sat vremena današnjeg show-a možete uživati ili se zgražati nad izborom našeg domaćina Marka Friedla. 3 mjeseca od zadnje emisije su jako dug period i nakupilo se glazbe za podijeliti sa ekipom.
Zatim naš show dajemo u ruke Mariu Novaku, jednoj krupnoj zagrebačkoj ribi.

MARIO NOVAK (Pitch Vinyl Shop)

Mario Novak, rođen 1983. godine u Zagrebu sa 25 godina kupuje svoju prvu opremu i počinje se sam podučavati. 2013. godine konačno sve počinje sjedati na svoje mjesto. Prvo postaje rezident programa “Breaking Point”, zatim rezident programa “Technology”, a krajem godine postiže ostvarenje svojih snova. Tijekom posjeta Radiu 808 i emisiji Zero Show (pod vodstvom Jana Kinčla), upoznaje DJ TLR-a koji mu uskoro pomaže u ostvarenju svog nauma. U prosincu 2013. uz pomoć obitelji, prijatelja, ekipe iz Ekstrakta i TLR-a otvara shop u Zagrebu, jedini specijaliziran za elektronsku muziku – “Pitch Vinyl Shop”. Usporedno s tim kreće i sa rezidencijom još jednog programa naziva “Cycle”. U njegovim setovima se može čuti zaista veliki spektar muzike. Od disca, funka, housea pa sve do techna… No ono što mu je najbitnije je da sve mora imati svoju priču kako u životu tako i u glazbi koju svira.

autor: Marko Friedl, 02/10/2015

Vezane objave

Arhiva

Radio Esplendor #3.21. w/Darko Kustura

08/04/2016.

Nešto novosti iz svijeta glazbe koju volimo, zatim hommage Hashi, i za kraj gostujući mix Darka Kusture.

Radio Esplendor #2.15. w/ Matiya

10/04/2015.

Matiya iz CYCLE ekipe miksa za “Radio Esplendor”

Posttropikalna bajka

28/02/2014.

Predstavljamo par novih imena, držeći se uglavnom modernije glazbe na koju treba obratiti pozornost. Naravno, ova emisija ne bi bila to što jest, da ne zaokružimo sve s malo groove-a kroz edite nekih klasika

Radio Esplendor #3.15.

19/02/2016.

Da malo ponovimo gradivo… “Radio Esplendor” radijska je emisija posvećena stalnoj potrazi za pomaknutom plesnom glazbom. Svakog petka od 19:00h…

Tjedna rotacija

Arhiva

DUKES OF CHUTNEY / Hazel

WORKING WEEK / Working Nights (1985)

JW FRANCIS / New York

ILLES BALEARS / India Street Radio

ELLIOTT SMITH / Live at Black Cat (17/4/1998.)

ŠUMSKI / baba spava (2000)