KLFM

Kunst & Liebe Frequency Machine

Radio Esplendor #3.1. w/Mario Novak

Uvodni dio emisije pripada domaćinu, a u nastavku poslušajte miks Maria Novaka, vlasnika Pitch Vinyl Shop-a.

RE 3.1
Esplendor 3.0. bio nam je nešto kao pilot i priprema za novu sezonu u kojoj vam planiramo pružiti hrpu iščašćene glazbe i još više kvalitetnih gostiju.
Prvih sat vremena današnjeg show-a možete uživati ili se zgražati nad izborom našeg domaćina Marka Friedla. 3 mjeseca od zadnje emisije su jako dug period i nakupilo se glazbe za podijeliti sa ekipom.
Zatim naš show dajemo u ruke Mariu Novaku, jednoj krupnoj zagrebačkoj ribi.

MARIO NOVAK (Pitch Vinyl Shop)

Mario Novak, rođen 1983. godine u Zagrebu sa 25 godina kupuje svoju prvu opremu i počinje se sam podučavati. 2013. godine konačno sve počinje sjedati na svoje mjesto. Prvo postaje rezident programa “Breaking Point”, zatim rezident programa “Technology”, a krajem godine postiže ostvarenje svojih snova. Tijekom posjeta Radiu 808 i emisiji Zero Show (pod vodstvom Jana Kinčla), upoznaje DJ TLR-a koji mu uskoro pomaže u ostvarenju svog nauma. U prosincu 2013. uz pomoć obitelji, prijatelja, ekipe iz Ekstrakta i TLR-a otvara shop u Zagrebu, jedini specijaliziran za elektronsku muziku – “Pitch Vinyl Shop”. Usporedno s tim kreće i sa rezidencijom još jednog programa naziva “Cycle”. U njegovim setovima se može čuti zaista veliki spektar muzike. Od disca, funka, housea pa sve do techna… No ono što mu je najbitnije je da sve mora imati svoju priču kako u životu tako i u glazbi koju svira.

autor: Marko Friedl, 02/10/2015

Vezane objave

Arhiva

Let’s play some soulful music…

29/11/2013.

“Soul Brigada” ekskluzivno za radio KLFM

4.17.

19:00–21:00 Petak 24.3.2017.

Ovog puta nećemo se šlepati zbog žurke nego se maksimalno fokusiramo na emisiju. Dakle, nova mjuza, malo mistično, malo afro, malo sudameričko i sve to popraćeno pričom u studiju. Diš bolje!

5.26.

19:00–21:00 Srijeda 6.6.2018.

Rastanak prije ljetne pauze počinje danas u 19.00h na KLFM radiju! Pregled novijih izdanja sa Deep Soul Space, mitski Waffles sa svojim sedmim izdanjem, novi Zombies in Miami i još puno puno toga…

Guest list by Oxide

06/06/2014.

Oxide za Radio Esplendor

Tjedna rotacija

Arhiva

MOGWAI / As The Love Continues

DAFT PUNK / Random Access Memories (2013)

MOTORAMA / Pole Star

MR.C / Retro

MICHAEL KIWANUKA / Out Loud!

GABI NOVAK & ARSEN DEDIĆ ‎/ Gabi & Arsen (1980)