KLFM

Kunst & Liebe Frequency Machine

Predstavljamo: Outcome

18:00–19:00 Četvrtak 12.12.2019.

Upoznajemo splitski producentski kolektiv Outcome prije nastupa u subotu, 14.12., u klubu Zenta

U ovotjednoj emisiji donosimo nešto glazbeno drukčije nego dosad, ali također kvalitetno i zanimljivo. U goste nam dolazi jedan dio splitskog producentskog kolektiva Outcome, koji iz dana u dan postaju jedan od najjačih dvojaca u regiji kada je u pitanju melodični techno i house zvuk. Outcome čine Goran i Vice, prijatelji objedinjeni u istoj viziji, strasti i ljubavi prema glazbi.

Volimo miješati različite stilove kako bi naši setovi bili intenzivni, jedinstveni i drugačiji od ostalih. Glazba za nas nije samo riječ; to je stav i način života, rekli su.

Objavili su glazbu na DNC Limited, Eleatcis Records i Blindfold Recordings. Zatim, kako bi nastavili širiti i dijeliti svoju viziju s drugima osnovali su i vlastiti label Simulation Records zajedno s prijateljima iz AM: PM-a.

U subotu, 14.12., nastupaju u klubu Zenta na trećoj i ujedno posljednoj Underwater noći u 2019. godini, te smo odlučili predstaviti njihov rad i saznati više o tome kako stvaraju svoju glazbenu magiju koja nas tjera ne samo na ples, već i na promišjanje o raznim emocijama i ljudskim stanjima.

Više na:

https://www.facebook.com/OutcomeLive/

 

 

 

autor: Tonska Proba, 12/12/2019

, , , ,

Vezane objave

Arhiva

Merchandise u Močvari

18:00–19:00 Četvrtak 20.4.2017.

Merchandise is a band fighting against the easy categorization reserved for abbreviated biographies. The project is equal parts punk misanthropy, maudlin balladeering, fine art, low humor, classical study, psychedelic spacecasing, mad science and pop genius.

Ryan Adams – Live at Carnegie Hall

18:00–19:00 Četvrtak 13.7.2017.

Ryan Adams večeras u zagrebačkoj Tvornici kulture od 21.45h, prvi put u našoj zemlji i jedini nastup u regiji na ovoj turneji.

Sunset session

18:00–19:00 Četvrtak 17.5.2018.

Prije pohoda na festivale i koncerte kojima obiluje ovogodišnja sezona, opustit ćemo se uz glazbene novitete, pokoju staru numeru i…

Tomislav Gracin

15/04/2016.

Subota je rezervirana za naše goste, ovoga puta to je osoba koja je pokrenula emisiju Tonska Proba, dobro vam znan Tomislav Gracin. Razgovarati ćemo o njegovom glazbenom projektu Gracin – o prvom albumu Mono (2014), te ostalim životnim i neživotnim pitanjima. Najbitnije od svega, pozivamo vas na njegovu live svirku u Academia Club Ghetto ove subote 16.4.2016. s početkom u 21.30h.

Tjedna rotacija

Arhiva

JEFF PARKER / Suite for Max Brown

Napoli Segreta Vol. 2

MARKER STARLING / Waiting for Grace (ft Laetitia Sadier)

PALMS TRAX / Essential Mix

R.E.M. / Live at the Olympia

ĐUTKO / Slušaj mala!