KLFM

Kunst & Liebe Frequency Machine

Plesna predstava “Hotel Memorial”

Autorska plesna predstava Alena Čelića HOTEL MEMORIAL otvara novu sezonu Quasimodo TEATRA, programski drugačijh večeri u kojima će klub Quasimodo ponuditi kombinaciju predstava, glazbe, plesa, mimike i skečeva.

Splitski glumac, mimičar, kazališni pedagog i kantautor Alen Čelić, obnovio je svoju hvaljenu produkciju iz 2000. Hotel Memorial, kojom je i započela njegova karijera.

Hotel Memorial je studija koja spaja mimski i fizički teatar, a govori o imaginarnom hotelu u kojem borave neobični gosti. Autor i izvođač, Alen Čelić sam, bez ikakve scenografije, gotovo sat vremena provodi na sceni puneći je bogatom maštom, dinamičnim pokretom, neobičnim likovima i izuzetnom energijom.

Više segmenata ove priče objedinjuju karakter čovjeka bogate imaginacije koji ulazi u različite hotelske sobe i u njima se suočava s neobičnim situacijama. Doživjet ćemo parfeme Ginger Rogers koji izazivaju seksualne maštarije posjetitelja, toreadora u preuskom kostimu u dvoboju s bikom, dasku za peglanje, duh Bruce Leeja, Dražena Petrovića, Gary Coopera i ostalih heroja, doručak kojeg sam treba napraviti tako da natjera kokoš da snese jaje… Predstava je dinamična i vizualno atraktivna, a Čelićeva glumačka umješnost i gestualna izražajnost bezprijekorne.

Autor je i sam u jednom intervju izjavio da je “u Splitu sve nekako vrlo klasično … glumci se bave glumom, plesači su plesači u baletu, a nešto između baš i ne postoji“.

Ulaznica – 10 kn
Srijeda 23.10.2013. u 21h
Klub Quasimodo, Gunduliceva 26/II, Split

autor: Dasen Petrić, 22/10/2013

, , , ,

Vezane objave

Arhiva

Cirkuska srijeda u Amfiteatru

11/02/2014.

Cirkuska srijeda filmski je događaj koji, nakon kraće stanke, ponovno stiže na platna – ovoga puta i Zagreba i Splita,…

LIVE STREAM – Chui @ Klub Kocka

23:30–1:00 Petak 30.11–1.12.2018.

Ukoliko večeras niste u mogućnosti doći i podržati momke iz Chuia, ne brinite! KLFM će se pobrinuti za to live prijenosom koncerta Chui u Kocki. Uključite se na valove klfm radija i uživajte!

Natječaj “Remiks identiteta 6”

02/11/2020.

Udruga Metamedij poziva sve zainteresirane da se prijave na natječaj za remiksiranje glazbe ‘’Remiks identiteta 6’’. Tema natječaja je dodir…

Završio još jedan SFF

25/09/2013.

U subotu 21.9. mogli ste nazočiti ceremoniji zatvaranja još jednog Split Film Festivala, festival je zatvoren svečanom dodjelom nagrada u…

Tjedna rotacija

Arhiva

DJANGO DJANGO / Glowing In The Dark

HAPPY MONDAYS / Pills ‘n’ Thrills And Bellyaches (1990.)

ORGONE / Basilisk

AVALON EMERSON / DJ-Kicks

J MASCIS / Fed Up And Feeling Strange (Live)

GABI NOVAK & ARSEN DEDIĆ ‎/ Gabi & Arsen (1980)