KLFM

Kunst & Liebe Frequency Machine

Pirate drinking pary

Žestoko, žešće, najžešće, Sat vremena uz bandove domaće i iz regije.
30.09 piratski party u Vintage baru, Zg.

Ludi škotski pirate metalci Alestorm i legendarni njemački power metal bend Brainstorm u Hrvatskoj u utorak, 30.9!

ALESTORM
https://www.facebook.com/alestormband
Alestorm se vratio sa svojim novim, izvanrednim albumom Sunset on the Golden Age, kojega su objavili za Napalm Records. Privlačne pjesme s obiljem piratske tematike karizmatični kapetan Christopher Bowes i njegova posada posebno za hrvatsku publiku dovode u Zagreb. Osim promocije novog albuma, na repertoaru će se naći i poznati hitovi s prošlih albuma Captain’s Morgan Revenge, Black Sails At Midnight i Back Through Time. Do sada su nastupali u Zagrebu kao support Grave Diggeru 2009. te kao support Sabatonu 2010. godine te na Metalfestu 2012. u Zadru. Sada po prvi puta u našu državu dolaze održati headline show za koji smo sigurni da ga nikada nećete zaboraviti!

BRAINSTORM
https://www.facebook.com/officialbrainstorm
Nakon 2 godine, legendarni power metalci Brainstorm ponovno nastupaju u Zagrebu! Brainstorm slavi 25 godina postojanja te su objavili svoj novi, 10. po redu, studijski album Firesoul koji promoviraju na zajedničkoj turneji s Alestormom. Bend odlikuje žestoki stil, bez previše simfoničnih tendencija i melodičnih dijelova upotpunjenih klavijaturama. Njihov zvuk su brzi i žestoki riffovi, pomalo thrasherske solaže i bubnjevi te oštri vokal. Osim promocije svojeg zadnjeg albuma, odsvirat će i svoje najveće hitove iz bogate karijere. Sve istinske ljubitelje heavy i power metala pozivaju na svoj koncert u Zagrebu!

Kao predgrupe nastupit će kanadski epic death power metalci Crimson Shadows (https://www.facebook.com/CrimsonShadowsBand) te australski folk metalci Troldhaugen (https://www.facebook.com/Troldhaugen). Crimson Shadows će se predstaviti sa svoja dva albuma Glory On The Battlefield te Kings Among Men, dok će se Troldhaugen predstaviti sa svojim debi albumom Ramshackle.

Ulaznice po cijeni od 80 kuna u pretpodaji mogu se kupiti na sljedećim mjestima: Vintage Industrial Bar (Savska 160), Dirty Old Shop (Tratinska 18), Maldoror (Lopašićeva 3), Dallas (Tkalčićeva 7). Za sve one koji nisu u mogućnosti kupiti ulaznice na nekom od prodajnih mjesta mogu ih rezervirati na mail rockmetal.hrvatska@gmail.com te ih podići na dan koncerta na blagajni Vintage Industrial bara. Cijena ulaznice na dan koncerta iznosi 100 kuna.

Playlist:

Deicide – Godkill
ALESTORM – Drink
Mesmera – From a distance
Children Of Bodom – Scream For Silence.mp3 Children Of Bodom 108.0
Gorthaur’s Wrath – Supreme Illusion
Synthetic Scar – Gone4ever
HellRide – Still No Place Like Home
Neuro – Putnik
Fates Warning – Disconnected
Crowbar – Walk With Knowledge Wisel
Testament – Native Blood
Overkill – Save yourself
Suicidal Tendencies – You Can`t Bring Me Down
Slayer – Chemical Warfare

autor: Vjeran Birimiša, 14/09/2014

Vezane objave

Arhiva

Presjek 2015. prvi dio

21/12/2015.

U ovoj Pili Naopako možete poslušati presjek izdanja 2015. godine i to prvi dio. Kako je svima jasno kako ima hrpa…

Slave New World – New World Order

05/05/2014.

Uz novitete od Judas Priest-a i Arch Ememy-a, poslušajte i novitete od splitskog banda Ultimatum, čiji će album uskoro ugledati svjetlo dana. Ne zaboravite većerašnji koncert Amon Amartha u Zagrebu.

13/2016 Pila Naopako, večeras 21:00 – intervju sa Ted Kirkpatrik

03/04/2016.

Sat vremena žestoke glazbe na Pili Naopako koji možete pratiti na www.klfm.org ili na linku OVDJE. Ancient Spell smo intervjuirali…

UNDERWALL 2014 FESTIVAL ZADAR; 06.06. 2014 – 08.06. 2014

01/09/2013.

UNDERWALL Festival, čije se prvo izdanje uspješno pokrenulo u Zadru na početku sezone u 2013 godini, najavljuje svoju drugu ediciju u 2014. godini

Tjedna rotacija

Arhiva

JULIAN COPE / Self Civil War (2020.)

Napoli Segreta Vol. 2

MARKER STARLING / Waiting for Grace (ft Laetitia Sadier)

PALMS TRAX / Essential Mix

PEARL JAM / MTV Unplugged

ĐUTKO / Slušaj mala!