KLFM

Kunst & Liebe Frequency Machine

Otvoren natječaj Circus Nexta / Info session u Zagrebu

„Jeunes Talents Cirque Europe“ organizacija raspisala je nekoć istoimeni, a danas „Circus Next“ natječaj za umjetničku i financijsku potporu projektima perspektivnih suvremenih cirkuskih umjetnika. U Francuskoj medijateci u Preradovićevoj 5, 26. rujna od 10:30 do 12:30 održat će se info session Circus Next projekta s ciljem prezentacije projekta, platforme potpore, projektne prijave i razmjene među potencijalnim prijaviteljima i članovima projektne platforme.

Rok: 18. listopada 2013.g.

Više informacija: http://www.circusnext.eu

Poziv za prijavu: http://circusnext.eu/circusnext/sites/default/files/Call%20for%20projects%20CN2013-2014%20-%20Eng%20A4%20Low.pdf

 

„Jeunes Talents Cirque Europe“ organizacija raspisala je nekoć istoimeni, a danas „Circus Next“ natječaj za umjetničku i financijsku potporu projektima perspektivnih suvremenih cirkuskih umjetnika.

de Michel NICOLAS-Ieto 4

Na „Circus Next“ projekt mogu se prijaviti umjetnici i/ili kompanije (formalna struktura nije obvezna) čija većina članova  ima boravište u Europi, koji trenutni nisu studenti cirkuskih škola, koji prijavljuju prvu ili drugu profesionalnu produkciju u karijeri (za koju nisu dobili potporu Arts Councila, Ministarstva kulture ili sličnih instanci) te koji su u mogućnosti predstaviti kraći work-in-progress u terminima selekcijskog tjedna u Neerpeltu (21.-26. travnja 2014.), te u prosincu 2014. finalizirani isječak predstave u Parizu.

Na natječaj nije moguće prijaviti produkciju koja je svoju praizvedbu već doživjela ili je ista planirana prije 2015. godine. Prijava nije moguća od strane umjetnika i/ili kompanija koji su u prijašnjim izdanjima odabrani za laureate.

Rok za predaju prijavnica je 18. listopada, a međunarodni žiri u siječnju 2014. godine odabrat će 15 projekata koji će se nakon kraćih rezidencija na selekcijskom tjednu u Neerpeltu (21. – 26. travnja) predstaviti putem 20-minutnih work-in-progress prezentacija i razgovora sa žirijem. Na temelju selekcijskog tjedna žiri će odabrati 7 projekata laureata kojima će biti omogućena financijska, rezidencijska, umjetnička i mentorska potpora pri realizaciji projekata…

U Francuskoj medijateci u Preradovićevoj 5, 26. rujna od 10:30 do 12:30 održat će se info session Circus Next projekta s ciljem prezentacije projekta, platforme potpore, projektne prijave i razmjene među potencijalnim prijaviteljima i članovima projektne platforme. Circus Next predstavit će njegova francuska direktorica Cecile Provot, te Antonia Kuzmanić, članica žirija i suvoditeljica kompanije „Room 100“ laureata projekta 2010. godine, koja je ujedno i regionalni kontakt za prijavu za Circus Next (positivef@gmail.com; mobitel 091/736-8716)

Info session u Francuskoj medijateci organizira kompanija „Room 100“ u suradnji s Cirkuskim informacijskim centrom.

autor: Vjeran Stojanac, 17/09/2013

,

Vezane objave

Arhiva

Autoluminescent – documentary film about Rowland S. Howard

22/04/2017.

Ponedjeljak, 24. travnja 2017. od 21.00 h, Chillton bar, Split

Pozdrav Suncu

05/05/2015.

Udruga DADAnti će 07. svibnja u 13 sati na splitskom Voćnim trgu održati performans ”Pozdrav Suncu” koji nema političke pozadine, ne nastoji biti provokativan – nego zabavan i vizualno atraktivan, posebice za turiste. No ujedno postavlja i pitanja: Ima li budućnosti splitske književnosti bez sadašnje splitske književnosti? Može li se graditi buduća splitska književnost ukoliko smo okrenuti samo tradicionalnim književnim vrijednostima?

PET SHOP BOYS / Zadar / 12.8.

30/07/2017.

Najuspješniji pop dvojac u povijesti prvi put nastupa u Dalmaciji. 13 studijskih albuma i 22 top ten hita u gotovo 35 godina dugoj karijeri, pa ti vidi..

IKS Festival

09/06/2015.

Suvremeni kazališni iskazi, inovativne plesne forme, multimedija, performance, novi cirkus, fluktuirajuće nadstrukture tekstualnog teatra u nezavisnoj sceni lišene modela dramaturških zadatosti, eksplodiraju upravo u proizvodnji novih znakova i jedne potpuno drugačije postmilenijske kazališne semiotike – to su tek naznake onoga što vam može pružiti ovogodišnji IKS Festival!

Tjedna rotacija

Arhiva

PERFUME GENIUS / Set My Heart On Fire Immediately

BADLY DRAWN BOY / The Hour of Bewilderbeast (2000)

MILDLIFE / Rare Air

KENNEDY / Shine A Light On

The Beatles Live – Last setlist and beyond ( .. at the Hollywood bowl 64/65 )

ŽEN / Blender