KLFM

Kunst & Liebe Frequency Machine

OLD MATE / It Is What It Is (SDZ 2014.)

Rijetki su bendovi koji ovako plijene nonšalancijom i koriste je kao svoj forte. Svirački, tekstualno, harmonijski..Old Mate su bend kojeg smo svi sa nestrpljenjem čekali a da to nismo ni znali.

5ToutOldMate

Nismo se baš naslušali nove australske glazbe, ove sad već minule 2014. Donekle smo to ispravili powerplayem od prije koji tjedan ( Jack Ladder & The Dreamlanders ) dok sa izborom albuma tjedna kojim otvaramo glazbenu 2015., tu ignorantsku grešku i nepravednu koncentraciju na glazbenu sjevernu polutku ispravljamo do kraja. Ne zato da bi se hipsterski preseravali world wide glazbenom geografijom već zato što je bend Old Mate i album “It Is What It is”, stvarno pravi glazbeni biser kojeg bi stvarno bilo šteta ne predstaviti na ovaj način. Rijetki su bendovi koji ovako plijene nonšalancijom i koriste je kao svoj forte. Svirački, tekstualno, harmonijski..Old Mate su bend kojeg smo svi sa nestrpljenjem čekali a da to nismo ni znali.
Kako smi ipak radio a ne glazbeni portal, rasipanje riječima uz mogućnost sviranja i slušanja je bespredmetna.

Podesite i rezervirajte svoje vrijeme u srijedu i subotu u 15.00 za 40ak minuta uz Old Mate i to pravo remekdjelo “It Is What It Is”.

autor: el5egundo, 30/12/2014

,

Vezane objave

Arhiva

STEVE LACY / Apollo XXI

15:00–16:00 Srijeda 29.5.2019.

Steve Lacy, gitarist i vokal benda The Internet, nakon debi projekta Steve Lacy’s Demo objavljenog u 2017., objavio je svoj…

SPOON / They Want My Soul (Loma Vista 2014.)

04/08/2014.

“They Want My Soul” je punokrvna pop-rock ploča sa poštenim referencama, kako kroz tekstove tako i glazbeno, na veličine kao što su Bowie, Costello, The Cure a opet tako spoonovska i instantno draga da bi prava sreća bila kad bi Spoon malo češće radio na svojim materijalima.

VARIOUS / A Day In The Life: Impressions Of Pepper

15:00–16:00 Srijeda 2.1.2019.

Album svima znan u notu, u jednom sasvim drugačijem izgledu. Današnja jazz elita u do kraja slobodnoj interpretaciji klasika. Prvi ovogodišnji album tjedna kao apetiser.

DO MAKE SAY THINK / Stubborn Persistent Illusions

15:00–16:00 Srijeda 24.5.2017.

Toliko je puno bilo vremena prošlo od njihovog posljednjeg albuma da smo u jednom trenutku pomislili kako ih više nema. Srećom..

Tjedna rotacija

Arhiva

SAULT / Untitled (Black Is)

ENNIO MORRICONE ‎/ Così Come Sei (1978)

DENT MAY / I Could Use A Miracle

Too Slow To Disco

JAPAN / Oil on Canvas (1983)

Kampanari / Kampanari EP