KLFM

Kunst & Liebe Frequency Machine

of Montreal / Paralytic Stalks

Burnsova nesretna ljubavna epizoda sa malom iz Montreala kao ime maticnog mu benda iz Athens, Georgia, prvi je u nizu vrhunskih zajeba koje nam servira.

Prvo, kako se moze nesto prog/popom zvati bez diranja osjecajcica vlasastih i zivucih E.L.P fanova i prekidajuci solazu sa tendencijom na beskraj slomjenim bubnjem koji to bez problema odvede tragom cupkanja sa red bullom u picu.

Kevin Burns nema skrupula i ne osjeca se obaveznim ikome na vrijeme reci sto ce uraditi sa svojom pjesmom. Tako to radi vec skoro 15 godina, cineci i ovu 2012 bogatiju za jos jedan cjelovit i upecatljiv glazbeni materijal.

Paralytic Stalks vas moze odmah, trenutno, uvuci u svoj svijet. Tekstovno mracan a glazbeno njezan i fragilan, postaje bitan glazbeni bookmark za sljedeci glazbeni tjedan na KLFM/u.

Album tjedna se emitira kao 3 songa sa albuma, svakodnevno od 14:00h.

autor: el5egundo, 11/10/2012

,

Vezane objave

Arhiva

TAME IMPALA / Currents

14/07/2015.

Tame Impala s novim materijal zvuči baš onoliko drugačije koliko je potrebno da se ne ponavljaju a opet dovoljno prepoznatljivo i svoje da možemo reći kako je to baš taj bend..odnosno čovjek. Kevin Parker aka Tame Impala. Na kraju krajeva, albume tjedna biramo po kriteriju kvalitete ali i nekih osobnih preferenci glazbenog uredništva. A i ljeto je doba kad je glazbena produkcija na minimumu s izdanjima i kad se čeka rujan kao finalno doba ove glazbene godine.

FLYING LOTUS / Flamagra

15:00–16:00 Subota 8.6.2019.

Američki producent Steven Ellison aka Flying Lotus ima novi album nakon gotovo punih šest godina. Toliko je, naime, prošlo od…

HOT CHIP / A Bath Full Of Ecstasy

15:00–16:00 Srijeda 26.6.2019.

Do you have faith to feel in this world? ‘Cos it gets hard to see in this world

JANE WEAVER / Modern Kosmology

15:00–16:00 Srijeda 14.6.2017.

Kraut repeticija, analogni synthevi, lebdeći vokali…retrofuturism!.

Tjedna rotacija

Arhiva

LCSM / Earthbound

YO LA TENGO / Summer Sun(2003.)

MOGWAI / Ritchie Sacramento

FATBOY SLIM / Back To Mine (R)

THE DOORS / Absolutely Live

DARKWOOD DUB / Elektro Pionir