KLFM

Kunst & Liebe Frequency Machine

NO ZU / Afterlife

NO ZU je osmeročlani bend kojeg predvodi Nicolaas Oogjes i djeluju od 2007. godine. Prije dva mjeseca NO ZU izdaju treći album pod nazivom “Afterlife” koji se produkcijski ipak razlikuje od prethodnih par EP-ova, ali i dalje rade na fuziji nu wave-a, funka, disca itd.

NO ZU je osmeročlani bend kojeg predvodi Nicolaas Oogjes i djeluju od 2007. godine.
Nicolaas, inače podrijetlom grk za sam bend kaže da prezentiraju Heat Beat, žanr koji objedinjuje no wave, funk, disco, house i techno, dok ih se pak često uspoređuje sa njujorkškim bendovima poput Liquid Liquid, Talking Heads, do novijih LCD Soundsystem-om.

Prvo predstavljanje NO ZU-a u eteru KLFM-a imali smo u sklopu emisije Radio Esplendor prije par mjeseci.
Radilo se o njihovom izvrsnom Medusa EP-u, na kojem se itekako čuje Nicolaasovo podrijetlo, kao i podrijetlo ostalih članova benda kojih ima sa svih strana svijeta.

Prije dva mjeseca NO ZU izdaju treći album pod nazivom “Afterlife” koji se produkcijski ipak razlikuje od prethodnih par EP-ova, ali i dalje rade na fuziji nu wave-a, funka, disca itd.

autor: petar, 01/06/2016

,

Vezane objave

Arhiva

BAT FOR LASHES / Lost Girls

15:00–16:00 Srijeda 25.9.2019.

Britanska pjevačica i glazbenica Natasha Khan koja se predstavlja nazivom Bat For Lashes nedavno se preselila u Los Angeles. Preseljenje…

BRENDAN CANNING / You Gots 2 Chill

19/11/2013.

Neopterećen masivnim zidom buke matičnog mu benda Broken Social Scene, 5 godina nakon prvog solo albuma i vremena potrošenog na razne audio aktivnosti, od glazbe za filmove do zanimljive multimedijalne suradnje sa Davidom Cronenbergom i Biotech labom, Brandon Canning ponovo vani sa svojim intimističkim komadom glazbe.

SUFJAN STEVENS / Carrie & Lovel

11/03/2015.

Omiljeni Sufjan u jednom pravom povratku svojim folk korijenima, intimističkom i osobnom materijalu uglavnom inspiriranom gubitku majke. Jedna tužna tema koja u rukama ovog svemogučeg muzičara ima sasvim drugačiju konačnu sliku.

MADLIB / Sound Ancestors

15:00–16:00 Srijeda 3.2.2021.

Veliki Madlib uz logistički poguranac Four Tet-a.

Tjedna rotacija

Arhiva

MOGWAI / As The Love Continues

HAPPY MONDAYS / Pills ‘n’ Thrills And Bellyaches (1990.)

ORGONE / Basilisk

MR.C / Retro

J MASCIS / Fed Up And Feeling Strange (Live)

GABI NOVAK & ARSEN DEDIĆ ‎/ Gabi & Arsen (1980)