KLFM

Kunst & Liebe Frequency Machine

MIKE PATTON, JEAN-CLAUDE VANNIER / On Top Of The World

Neumorni Mike Patton i legendarni Gainsbourgov suradnik Jean-Claude Vannier sa najavnim singlom albuma kojeg očekujemo u rujnu ove godine i već je jasno da će biti nešto sasvim posebno.

Mali dio kreativnog procesa nastanka albuma “Corpse Flower” kako ga je vidio sam Vannier:

I would send Mike rough versions of the songs to get his thoughts, then I’d wait impatiently, staring at the clock, until I received his response,” offers Vannier about the process the duo used to create Corpse Flower. “He made my music awaken with his unique perspective and interpretations of my songs. A formidable vocalist, with a sense of humor, Mike and I created a strong, beautiful and sincere collection of music, as well as a friendship.

Iza ovakva dva lika ne ostaje ništa prosječno. Singl vrtimo čitav tjedan i čekamo rujan.

autor: el5egundo, 26/05/2019

, , , ,

Vezane objave

Arhiva

PRIDJEVI / Na lijepom plavom Jadranu

19/07/2020.

Čitavih 6 godina je prošlo od albuma “Svijet na dlanu” na kom su nam Dino Santaleza, Ivana Picek i Nina Romić demonstrirali tu svoju glazbenu magiju. Psihodelična word glazba prepuna svih svjetskih začina.

MUNK / Misterio

19/05/2013.

Mat Munk Modica u furioznom dancefloor opijatu snimljenom u Brazilu i Berlinu.

GRUFF RHYS / Peng!

16/09/2019.

Maestralna minijatura otpjevana na velškom, producirana u suradnji sa južnoafričkim producentom Muzi-jem i sa tragovima Corneliusa, kao najava novog Gruff-ovog albuma i kao ovotjedni powerplay. Peng!

ARIEL PINK / Time to Live

16/07/2017.

Album “Dedicated to Bobby Jameson” je vani 15. rujna za Mexican Summer. Imate više nego dovoljno razloga da taj dan provedete u redovima pred prodavaonicama glazbe.

Tjedna rotacija

Arhiva

LIANNE LA HAVAS / st

PARLIAMENT/ Mothership Connection (1975)

ANDERSON.PAAK / Lockdown

Too Slow To Disco

JORGE BEN / à l’Olympia (1975)

ĐAVOLI / Hallo Lulu 22