KLFM

Kunst & Liebe Frequency Machine

MAY

20:00–23:00 Četvrtak 3.5.2018.

Nova izdanja koja valja poslušati. Skorašnja događanja koja treba podržati.

Američka glazbenica Janelle Monae objavila je svoj treći album nazvan Dirty Computer. Radi se o vrlo inkluzivnoj future-funk-pop ploči koja bi mogla ostvarit veliki uspjeh i nakon šest nominacija donijeti joj prvi Grammy. Engleski producent Jon Hopkins opet ga je dobro zašarafio na svom petom studijskom albumu imena Singularity. Maceo Plex je smiksao najnoviji iz Fabric serije mikseva na kojem znalački vozi prostranstvima electra, housea, techna..

Sutra se zatvara Kockina party sezona. U goste stižu Delta Funktionen i DJ TLR. Prema najavama TAMAN ekipe, sprema se opaka audio-vizualna techno poslastica. Tim povodom u Radioaktivnosti nakon Demosa svirat će nam DJ TLR Fact mix iz 2013.

U subotu Radio KLFM opet izlazi na cestu, točnije na plato ispred Doma mladih (u slučaju kiše spuštamo se u Kocku). U sklopu najave večeras slušamo avangardni čakovečki dub bend Waitapu koji će svojim nastupom u 19 sati otvoriti ovogodišnji splitski Radio Na Cesti.

Evo podcasta prošlotjedne emisije:

 

 

autor: Ante Marković, 03/05/2018

Vezane objave

Arhiva

Demos 2o

01/09/2016.

Prvi dan devetog mjeseca dvijetisućešesnaeste. Pravi datum za početak nove sezone emisija (ne)popularne glazbe. Inače, prvi Demos dogodio se na Radiju gradska mreža u rujnu davne tisućudevetstodevedesetšeste..pa ti računaj..

John Talabot // Kollektiv Turmstrasse

14/11/2013.

Španjolac John Talabot nastavlja legendarnu mix seriju Dj-Kicks. Kasnije u programu slušamo i prelijepu kompilaciju njemačkog dua Kollektiv Sturmstrasse. Demos večeras na Radiju KLFM.

Fifth Beatle

10/03/2016.

– Svi moramo manje gledati i više slušati, što će nas učiniti tankoćutnijima. Otkrit ćemo da svijet može biti bolje mjesto. – George Martin RIP Emisija (ne)popularne glazbe večeras od 20 sati na Radiju KLFM.

Music Everywhere

20:00–23:00 Četvrtak 28.2.2019.

Glazba nikad nije bila tako dostupna kao danas. Zapravo, nije samo dostupna: jednostavno je neizbježna. U današnje vrijeme svi mi…

Tjedna rotacija

Arhiva

SAULT / Untitled (Black Is)

ENNIO MORRICONE ‎/ Così Come Sei (1978)

DENT MAY / I Could Use A Miracle

Too Slow To Disco

JAPAN / Oil on Canvas (1983)

Kampanari / Kampanari EP