KLFM

Kunst & Liebe Frequency Machine

Kompas #2

Ove srijede s početkom u 19:00 očekuje nas još jedno izdanje emisije “Kompas”. Ovaj put nam u studio dolaze čak dva gosta.

Ove srijede s početkom u 19:00 očekuje nas još jedno izdanje emisije “Kompas”. Ovaj put nam u studio dolaze čak dva gosta. Prvi je Mario Vidić iz koalicije udruge mladih KUM i udruge FAP sa kojim ćemo popričati o prošlotjednom koncertu riječkih Pasa. Mario će nam također najaviti nadolazeći koncert Gustafa u klubu Kocka i osigurati par besplatnih karata za slušatelje. Druga gošća je samostalna umjetnica Karolina Šuša koja će nam najaviti radionicu za kreativne akrobate. Bit će tu još raport s Cabareta u Hramu kao i gomila drugih informacija i najava sa splitske nezavisne scene, uz naravno, pregršt dobre glazbe.

autor: Dasen Petrić, 06/04/2016

, , , , , , ,

Vezane objave

Arhiva

I`m gonna take you to a bad jam!!

19:00–20:00 Četvrtak 23.2.2017.

Prošlog puta smo bili prisiljeni odgoditi emisiju zbog više sile, ali danas smo tu s vama u malo izmjenjenom terminu. U goste nam dolaze Splitski Heapsi.

Take a trip down the memory lane…

18:00–19:30 Utorak 22.5.2018.

U današnjoj epizodi Kompasa vam predstavljamo nešto novo i sasvim različito od našeg koncepta.

HARDCORE FOR THE LOSERS

19:00–20:00 Srijeda 12.10.2016.

Nakon vikenda partijanja i radija na cesti opet se vraćamo u treći po redu ovosezonski KOMPAS, vašu i našu emisiju o nezavisnoj kulturi mladih.

Kompas #5

27/04/2016.

Kompas je evo dogurao i do polu-jubilarne pete emisije. Ovaj put u goste nam dolazi s filozofskog fakulteta Andrea Jović iz udruge iTHEom s kojom ćemo pričati o razvoju udruge i projektima njihovim, kako budućim tako i prošlim. Bit će tu kao i uvijek izvještaji s nekih proteklih događanja u domu Mladih kao i najave budućih zanimljivih događanja na nezavisnoj kulturnoj sceni grada Splita.

Tjedna rotacija

Arhiva

Moses Sumney / græ

Sigur Rós / Ágætis byrjun (1999)

MILDLIFE / Rare Air

Mr Scruff / DJ-Kicks

The Beatles Live – Last setlist and beyond ( .. at the Hollywood bowl 64/65 )

ŽEN / Blender