KLFM

Kunst & Liebe Frequency Machine

JUDIN JAM

Otkazano

U posljednjih godinu dana zbog epidemiološke situacije u Hrvatskoj, Judino drvo ima zabranu rada kao noćni klub.
Dovoljno izazovno razdoblje za opstanak otežao je i manjak razumijevanja i potpore od strane najmodavaca pa tako i države.
Judino drvo nije samo noćni klub, već i kulturno edukativni centar koji je periferiji grada udahnuo život.
Mala i uspješna kazališna scena “Teatar na kraju grada” je u 40 dana od otvaranja rasprodala 17 predstava.
U sklopu Judinog drva održavaju se i razne radionice, škola glume, plesna škola, škola glazbe te organiziraju dječji rođendani.
U zadnjih 10 godina svog postojanja i djelovanja Judino drvo je steklo kultni status u gradu Splitu zbog kvalitetnog i probranog programa elektronske glazbe ali i live koncerata za koje se tražila karta više.
Neka od najpoznatijih imena današnjice kao Terry Francis, Nathan Coles, Eddie Richards, Traumer, Sebo K, Christian Varela, Mr.C, Joyce Muniz, Asad Rizvi, Tevo Howard, Deetron, Shonky, Vince Watson, Petar Dundov, Steve Rachmad, Brett Johnson, Mihai Popoviciu, Kristijan Molnar, After Affair i mnogi drugi puštali su svoju glazbu ili vrtjeli vinile.
Gostovanja kao Femi Kuti, Young blood brass band, My Baby, Lucky Chops, Nilza Costa, Mike Parkers trio, J.R.August, Bambi Molesters, Tricky, Let 3, Jinx, TBF, Chui, Kozmodrum, Mayales, Stampedo, Detour, Disciplina Kichme, Kawasaki 3P, Pips Chips & Videoclips,, Rambo Amadeus, Kries, Natali Dizdar, Sana Garić udahnuli su svojim nastupima Splitu neku posebnu čaroliju i pozicionirali ovu periferiju grada na viši nivo a grad Split istaknuli kao mjesto gdje živi raznolikost i kultura.
Prostor Judinog drva okupio je oko sebe brojne kolektive koji su tu pronašli utočiste za svoje kreativne i glazbeno plesne programe te je suradnjom s kolektivima Cruise, Adriatic Social Club, Family Grooves, Sit down records, ST@rt festival, Judino drvo postalo mjesto gdje raste zajedništvo i mjesto gdje mladi mogu stvarati, izražavati se i rasti.
Potencijal i program kluba je prepoznao jedan od najboljih ton majstora u državi, Valentino Juras koji je postao resident ton majstor.
Kolektiv Underground Control koji stoji iza Judinog drva i Ego Free festivala te Barbarinac Island of Love događanja, poziva da se ujedinimo za spas Judinog drva te organizira humanitarku Judin Jam – za kulturu, za mladost, za pokret, za rast i za Judin spas.
Događanje će se odvijati na platou Judinog drva, 27.03. te 3. i 4.4.2021. s početkom u 12 sati a trajat će do 21 sat.
Posebni Covid redari bit će zaduženi za pridržavanje svih mjera.
Nakon 21 sat program se nastavlja do 06 u klubu a putem live streama će se cijela Hrvatska i svijet moći uključiti i pratiti humanitarno događanje.
Dj-evi koji nastupaju:
Saša Antić,Ante Jakir, Yelle,Zookey, Pero Fh, Bozo, Banana zvuk, Dj Jock, Ivan Škvorc, Tyson, ASC Dj’s, Leon B, Dbart, Daff, Dama, Sola, Cid, Juri Paik, Mariano Mateljan, Madezh, Szafran,Silvio Hrabar, Toni Juranović, Miro
Temu za ocrtavanje i novo ruho južne strane hangara Judinog drva osmislit će kreativni genij Saša Pocrnić a umjetnici koji crtaju su:
Senk 1, Orden, Kwons, Ne, Nomen Nescio, Tha Boss, Owen, Wens, Stone, Mikun, Karet Pca, Liver.
Za sprejeve i boju artistima sponzori su graffiti shop Vito, Pekara Babić, RAM dućan elektro opreme.
Pozivamo Vas da podržite događanje donacijom, da podijelite event, nabacite cover i budete kanal da se osiguraju sredstva za spas Judinog drva, pravog kultnog edukativno kulturnog utočista za sve generacije.
Ako dolazite na druženje molimo Vas da se pridržavate mjera i da zajedno pazimo jedni na druge.

autor: Ante Marković, 24/03/2021

Vezane objave

Arhiva

Electric Octopus (UK) u Kocki

19:00–23:59 Srijeda 22.5.2019.

U srijedu 22. svibnja, prije koncerta u klubu Kocka, na KLFM-u poslušajte live razgovor s bendom Electric Octopus! Riječ je…

Kundyak Mezhie intervju

02/04/2018.

Ususret festivalu FIDO MUSIC WEEKEND donosimo vam mini intervju Splitskog benda Kundyak Mezhie.

Swans, 26/10/2016., Tvornica Kulture, Zagreb

28/10/2016.

Now the city’s dissolving / And heaven’s inhaling / While the ocean is thinking of a surface reflecting: / Your glorious mind!

MERCHANDISE / European tour, 20.04.2017., Močvara, Zagreb

29/04/2017.

Iako su nas trebali posjetiti  prošle godine u studenom što se nije dogodilo zbog ozljede pjevača Carsona Coxa, momci su…

Tjedna rotacija

Arhiva

THE BOYS WITH THE PERPETUAL NERVOUSNESS / Songs From Another Life

MC 900 FT. JESUS / One Step Afead of the Spider (1994)

PORTO MORTO / Čekam ih

WHOMADEWHO / Body Language

FLEETWOOD MAC / Live

LEUT MAGNETIK