JAMES BROWN / Live at the Apollo

Mr. Dynamite i njegov bend The Famous Flames snimljeni uživo 24. listopada 1962. u njujorškom Apollo Theatru. Deluxe bonus verzija objavljena 2004.

1. “Introduction to James Brown and The Famous Flames” (by Fats Gonder)
2. I’ll Go Crazy
3. Try Me
4. Think
5. I Don’t Mind
6. Lost Someone
7. “Medley: Please, Please, Please/You’ve Got the Power/I Found Someone/Why Do You Do Me…
8. Night Train
9. “Think” (Single Mix, Radio Promo Version)
10. “Medley: I Found Someone/Why Do You Do Me/I Want You So Bad” (Single Mix)
11. “Lost Someone” (Single Mix)
12. “I’ll Go Crazy” (Single Mix)



autor: Ante Marković