KLFM

Kunst & Liebe Frequency Machine

James Blake – Overgrown

Britanski neo-soul grdelin sa novim materijalom koji frca od plemenitih gostiju i kraljevske produkcije.

Kad neko tako mlad tako uvjerljivo dokazuje već sa drugim albumom svoj jedinstveni talent sa pravom može deklarirati kroz ime materijala da je nešto prerastao. Brian Eno i R.Z.A. kao službeni gosti i Burial kao vječna inspiracija, možda producent ili alter-ego samog James Blake-a ( ovo je dubsteperski tračeraj jer su i dubsteperi ljudi ) zaokružuju Overgrown kao jedan od najboljih soundtrackova za vaše lutajuće misli i prst na čelu. Svojom upečatljivošću zaslužuje ovu markantnu titulu albuma tjedna.

autor: el5egundo, 06/05/2013

Vezane objave

Arhiva

Steve Cobby-Revolutions // Declasse

08/12/2015.

Masterpiece istinske legende. Duboki naklon za “Revolucije”.

THE PASTELS / SLOW SUMMITS

03/06/2013.

Izgleda da je 2013. godina neočekivanih i iznenađujućih povrataka. Na svojem je početku iznjedrila dva desetljeća očekivani m b v sastava My Bloody Valentine (upravo tako – od objave Lovelessa je prošlo više od dvadesetidvije godine), da bi pred sam nastup ljeta iz rukava izvukla još jedan predugo očekivani uradak, Slow Summits glasgovskih The Pastelsa.

HNNY / Sunay / Omena Records

29/09/2015.

Tako cvjetno, tako sexy, tako honey…

GORILLAZ / The Now Now

15:00–16:00 Subota 28.7.2018.

Prema vrhuncu ljeta uz novu kolekciju lako pamtljivih (i brzo zaboravljivih?!) pop pjesmica najdražeg nam animiranog benda. Krajnje je vrijeme da Gorillaz svoj live show konačno dovedu u Hrvatsku.

Tjedna rotacija

Arhiva

ROMARE / Home

DEMON FUZZ / Afreaka! (1970)

FUTURE ISLANDS / For Sure

Too Slow To Disco

JORGE BEN / à l’Olympia (1975)

PARNEPAR / Dobar dan, izvolite