I`m gonna take you to a bad jam!!

19:00–20:00 – 23.2.2017.

Prošlog puta smo bili prisiljeni odgoditi emisiju zbog više sile, ali danas smo tu s vama u malo izmjenjenom terminu. U goste nam dolaze Splitski Heapsi.

Krajem 2015. godine, u Splitu su nastale zvučne hrpetine (The Heaps). Nikša je mlada plavuša u najboljim godinama, i grčevito se trudi održati ritmički kontinuitet zvuka u nadi da neće iznevjeriti velikane perkusivne snage i moći. Lovre je napaćena duša, neurotik, ovisnik o nikotinu i kvazi-umjetnik kojem susjedi već godinama prijete sudskim tužbama zbog nepodnošljivog arlaukanja prožetog metaforama o najdubljim pitanjima ljudske egzistencije. Mario je nemilosrdni diktator na šestožičanom instumentu i poslanik Frank Zappe s nepresušnim diktatorskim tendencijama i kompulzivnim poremećejem osobnosti. U rijetkim trenucima lucidnosti, ovaj nesveti trio, posredstvom viših sila, kanalizira autentičnu energiju sirovog, garažnog rocka, uz prigodnu raštimanu introspekciju i nelagodu suvremenosti.

Visoko energični i eksplozivni sonički napad u izvedbi benda, počiva na neukrotivoj eneriji rock’n’rolla u svojoj prepoznatljivoj i nešto suvremenijoj varijanti.

U gostima ćemo imati prilike imati vokala Lovru, a možda nam navrati i ostatak benda.

23/02/2017

autor: krafna

Tags: , , , , , , , , , , ,