KLFM

Kunst & Liebe Frequency Machine

HARDCORE/METAL SPEKTAKL U KOCKI!

Željeli ste hardcore…e pa dobili ste hardcore…NASTY iz Belgije i FLATLINE iz BiH 23.03.2017. dolaze u klub Kocka zapaliti atmosferu u sklopu svoje ovogodišnje Euro turneje.

Beatdown hardcore/metal spektakl!
NASTY (Bel) + Flatline (BiH)

23.03.2017.(čet), klub KOCKA, Split

start 21:00h
ulaz: 50

NASTY
(BDHW Rec. // Soulfood // Good Fight Music)

Četveročlani belgijsko/njemački bend NASTY dolazi nam iz La Calamine (Belgija), a na svjetskoj hardcore su sceni od 2004-e godine. Iza njih su višestruke europske i svjetske turneje (Japan, Brazil, Azija), odsvirali su do sada hrpu velikih festivala (Wacken Open Air, Impericon, Summerblast, With Full Force, Ieper, Hellfest, Resurrection, Groezrock…) pred tisućama ljudi, na stotine klupskih koncerata, malih festivala. Muzički gledano, to je metalcore-groovy death metal mix, kombiniran sa beatdown hardcore, sirovim, teškim rifovima i britkim, oštrim breakdownovima. Jako žestoki nastupi, tekstovi vrlo angažirani, a za sebe kažu da su četiri lika koji sviraju sjebanu muziku, za sjebani svijet oko njih. Koncerti nabijeni energijom do maksimuma, po čemu su poznati. U sklopu svoje ovogodišnje Euro turneje, po prvi puta stižu u Split.

Diskografija;
Demo snimke
2004: Van Damme
2005: The Beginning
Albumi
2006: Declaring War (Fuck This Recordings)
2008: Aggression (Goodlife Recordings)
2010: Give a Shit (Goodlife Recordings)
2013: Love (Beatdown Hardwear Records)
2015: Shokka (Beatdown Hardwear Records)

Stranice;
https://www.facebook.com/getnasty/
http://instagram.com/nasty_lc
http://nastylc.bigcartel.com/
http://nastylc.com/

YOUTUBE
https://www.youtube.com/channel/UCN127aWNt0u-Kn41YkBMyZQ

FLATLINE / Posttraumatic Experience (Sarajevo BiH)

Bend osnovan još 2005-e godine u Sarajevu, od dvoje članova legendarnog sarajevskog hardcore benda KONTRA. Odrasli na rocku 70-ih, te metalu 80-ih i 90-ih.
Bend kaže da je muzički inspiraciju našao u kultnim bendovima poput; Black Sabbath, Led Zeppelin, Iron Maiden, Motorhead, Suicidal Tendencies, Slayer, Pantera, Napalm Death, Crowbar, Down, Sepultura. Tekstovi socijalne tematike, ali i osobne prirode svakodnevnog života u post ratnoj BiH. Turneje po Europi i brojni koncerti su iza njih, a mogu se pohvaliti da su otvarali bendovima kao što su TANKARD (GER), DEVASTATION (USA), NAPALM DEATH (UK), SEPULTURA (BRA), BIOHAZARD (USA), SKARHEAD (USA).
Žestoko do jaja, ne propustiti.

http://www.facebook.com/Flatlinebh
http://www.flatline-posttraumatic.com/
http://www.reverbnation.com/flatlinebh
http://signmeto.roadrunnerrecords.com/artists/flatline

Youtube:
https://www.youtube.com/watch?v=JfRf5Gjmi78

autor: krafna, 12/02/2017

Vezane objave

Arhiva

UNDERWALL 2014 FESTIVAL ZADAR; 06.06. 2014 – 08.06. 2014

01/09/2013.

UNDERWALL Festival, čije se prvo izdanje uspješno pokrenulo u Zadru na početku sezone u 2013 godini, najavljuje svoju drugu ediciju u 2014. godini, ovog puta proširenu na tri dana i pojačanu nekim od najeminentnijih bendova na svjetskoj metal, hard rock, hardcore i punk rock sceni.

Dizajnerska početnica za srednjoškolce: Reagiraj / ilustriraj!

09/10/2017.

Dizajnerska početnica će se održati u subotu 14.10.2017. na lokaciji Umjetničke akademije, Zagrebačka 3.

Gracin

24/05/2017.

Chilton Bar, Split, 26/5/2017 od 21.30 do 23.59 h

Pete Rock & CL Smooth LIVE

19:00–2:00 Srijeda 1819.10.2017.

Jedan od najutjecajnijih dvojaca iz zlatne ere hip-hopa, Pete Rock i CL Smooth dolaze u Zagreb u The Garden Brewery, u srijedu 18. listopada 2017.

Tjedna rotacija

Arhiva

LIANNE LA HAVAS / st

MILTON NASCIMENTO / Minas (1975)

ANDERSON.PAAK / Lockdown

Too Slow To Disco

JORGE BEN / à l’Olympia (1975)

ĐAVOLI / Hallo Lulu 22