KLFM

Kunst & Liebe Frequency Machine

HARDCORE/METAL SPEKTAKL U KOCKI!

Željeli ste hardcore…e pa dobili ste hardcore…NASTY iz Belgije i FLATLINE iz BiH 23.03.2017. dolaze u klub Kocka zapaliti atmosferu u sklopu svoje ovogodišnje Euro turneje.

Beatdown hardcore/metal spektakl!
NASTY (Bel) + Flatline (BiH)

23.03.2017.(čet), klub KOCKA, Split

start 21:00h
ulaz: 50

NASTY
(BDHW Rec. // Soulfood // Good Fight Music)

Četveročlani belgijsko/njemački bend NASTY dolazi nam iz La Calamine (Belgija), a na svjetskoj hardcore su sceni od 2004-e godine. Iza njih su višestruke europske i svjetske turneje (Japan, Brazil, Azija), odsvirali su do sada hrpu velikih festivala (Wacken Open Air, Impericon, Summerblast, With Full Force, Ieper, Hellfest, Resurrection, Groezrock…) pred tisućama ljudi, na stotine klupskih koncerata, malih festivala. Muzički gledano, to je metalcore-groovy death metal mix, kombiniran sa beatdown hardcore, sirovim, teškim rifovima i britkim, oštrim breakdownovima. Jako žestoki nastupi, tekstovi vrlo angažirani, a za sebe kažu da su četiri lika koji sviraju sjebanu muziku, za sjebani svijet oko njih. Koncerti nabijeni energijom do maksimuma, po čemu su poznati. U sklopu svoje ovogodišnje Euro turneje, po prvi puta stižu u Split.

Diskografija;
Demo snimke
2004: Van Damme
2005: The Beginning
Albumi
2006: Declaring War (Fuck This Recordings)
2008: Aggression (Goodlife Recordings)
2010: Give a Shit (Goodlife Recordings)
2013: Love (Beatdown Hardwear Records)
2015: Shokka (Beatdown Hardwear Records)

Stranice;
https://www.facebook.com/getnasty/
http://instagram.com/nasty_lc
http://nastylc.bigcartel.com/
http://nastylc.com/

YOUTUBE
https://www.youtube.com/channel/UCN127aWNt0u-Kn41YkBMyZQ

FLATLINE / Posttraumatic Experience (Sarajevo BiH)

Bend osnovan još 2005-e godine u Sarajevu, od dvoje članova legendarnog sarajevskog hardcore benda KONTRA. Odrasli na rocku 70-ih, te metalu 80-ih i 90-ih.
Bend kaže da je muzički inspiraciju našao u kultnim bendovima poput; Black Sabbath, Led Zeppelin, Iron Maiden, Motorhead, Suicidal Tendencies, Slayer, Pantera, Napalm Death, Crowbar, Down, Sepultura. Tekstovi socijalne tematike, ali i osobne prirode svakodnevnog života u post ratnoj BiH. Turneje po Europi i brojni koncerti su iza njih, a mogu se pohvaliti da su otvarali bendovima kao što su TANKARD (GER), DEVASTATION (USA), NAPALM DEATH (UK), SEPULTURA (BRA), BIOHAZARD (USA), SKARHEAD (USA).
Žestoko do jaja, ne propustiti.

http://www.facebook.com/Flatlinebh
http://www.flatline-posttraumatic.com/
http://www.reverbnation.com/flatlinebh
http://signmeto.roadrunnerrecords.com/artists/flatline

Youtube:
https://www.youtube.com/watch?v=JfRf5Gjmi78

autor: krafna, 12/02/2017

Vezane objave

Arhiva

Drugo državno prvenstvo Hrvatske u slam poeziji

24/06/2016.

Drugo državno prvenstvo Hrvatske u slam poeziji održati će se 3. srpnja 2016. u klubu Močvara u Zagrebu s početkom u 20 sati. Događaj organizira udruga DADAnti (Split) u suradnji s udrugom URK (Zagreb). Prijave za sudjelovanje još su otvorene, a može se prijaviti svaki zainteresirani građanin Republike Hrvatske.

Barbara Munjas Calligraphy večeras u Split Circusu

29/03/2018.

Večeras nas u Split Circusu u 22h čeka prava alternativna glazbena poslastica – Barbara Munjas Calligraphy. Nakon glazbenih početaka koje je provela…

dEUS – Tvornica Kulture, Zagreb

03/03/2012.

Belgijski sastav dEUS je još u devedesetima stekao status institucije, i njegovi su nastupi u pravilu događaji koje većina posjetitelja i ne pohodi zbog osobnog afiniteta prema njihovoj uistinu impozantnom opusu koliko zbog samog čina ‘hodočašća’. Zagrebački nastup u popunjenom Malom pogonu Tvornice najbolje je ilustirao rečeno atmosferom u pravilu rezerviranom za neka razvikanija imena – kombinacijom fanovske zaluđenosti, strahopoštovanja i, koliko to pretenciozno zvučalo, zahvalnosti.

SPECIAL Radio dan i noć, na radiju

19/11/2015.

SPECIAL Radio dan i noć, na radiju prateći je, (pred)noćni, program aktivnostima KLFM radija u zajednici, koje se događaju, u petak 20. studenog, pod nazivom Radio dan i noć.
SPECIAL Radio dan i noć, na radiju emitira se od 18:00 – 21:30.

Tjedna rotacija

Arhiva

FLEET FOXES / Shore

The Style Council / Café Bleu (1984)

PILLOW QUEENS / Holy Show

RED AXES / Dekmantel

RADIOHEAD / I Might Be Wrong: Live Recordings

MAJKE / Razum i bezumlje (1990)