KLFM

Kunst & Liebe Frequency Machine

Halftime Report / Summer Break

20:00–22:00 Ponedjeljak 29.6.2020.

Pregled top trakica prve polovice godine, pa kupanjac i ladno pivo. QRT!!

Uobičajeni polugodišnji QRT raport u nešto oskudnijem izdanju; glazbena izdanja u dosadašnjem dijelu godine su osjetno slabija nego ranijih sezona i desetljeća – stoga i manji broj muzičkih brojeva – onih sa 10/10 ocjenom QRT stručnog ocjenjivačkog žirija – koji zaslužuju prezentaciju u ovakvom tipu emisije.

Shitty twenty twenty so far, jebiga…

Nadamo se da će druga polovica godine biti bolja u svakom, pa i glazbenom smislu; za početak, držimo palčeve da nam se kurwa korona ne vrati već na ljeto(a već polako dolazi na mala vrata….) – ako sve bude u redu, QRT uzima standardni ljetnji break u kojem možete očekivati sporadične(najavljene i nenajavljene) playliste i/ili najave koječega bude li uopće ičega za najaviti in the first place.

Slušat ću, ćeš, će, ćemo, ćete, će:

 

Nakon 16 veličanstvenih, slijedi posljednji ovoradiosezonski nastavak kategorije Qult Pločas, u kojem serviramo ljetnji veseli i vrlo podcjenjeni te zaboravljeni album Bang Bang Rock and Roll grupe Art Brut.

Have a nice summer, kids ;)

autor: Gaal, 25/06/2020

, , ,

Vezane objave

Arhiva

Pop will save the world

07/10/2013.

Rainy day plus QRT, dobitna kombinacija!!Do slušanja večeras u epizodi devetnaest!!

QRT & Mods

14/01/2014.

Večeras ste imali priliku slušati jedan od ponajboljih albuma 2013. godine, album Sleaford Modsa – Austerity Dogs. Sirovi zvuk ulice, miris wc-a u lokalnom pubu, tovara, muku loše plaćenog posla, bijes zdravog razuma, okus svađe, smrad licemjerja, glas otpora, sliku stvarnosti i još puno toga.

QRT Decade Top 50 TV-Shows

18/01/2020.

Serije dekade. QRT!!!

Americana Special II

25/04/2016.

S obzirom na prgršt pozitivnih kritika i reakcija na prvu americana special emisiju prije koji mjesec, ne bi QRT bio QRT da svekolikom slušateljstvu ne omoguči bar još jednu epizodu sličnog karaktera; elem, večeras poslušajte još jednu hrpicu izvodjača koji se svrstavaju u ili oko famoznog americana zvuka i svjetonazora, idealna emisija za ovu kišnu večer. QRT!!

Tjedna rotacija

Arhiva

FLEET FOXES / Shore

The Style Council / Café Bleu (1984)

PILLOW QUEENS / Holy Show

RED AXES / Dekmantel

RADIOHEAD / I Might Be Wrong: Live Recordings

Haustor / Bolero (1985)