KLFM

Kunst & Liebe Frequency Machine

Grm

A$AP Rockyev novi album se ozbiljno približava, Tibor i Flowdeep imaju album, Letterman je u penziji, Chinx je ubijen i još puuuno toga u novoj epizodi Los Santosa!

Zbog internacionalnih obaveza članova RLS tima preskočili smo zadnje dvije najave i silno se ispričavamo zbog toga. Nije da ste propustili išta pametno ili zanimljivo što ne možemo nadoknaditi u sljedećim tjednima. Dosta zanimljivih stvari se događalo u ta dva tjedna ali meni je možda najzanimljiviji bio izlazak novog Snoop Doggovog albuma kojeg je producirao Pharell Williams.

Meni je album odličan. Naravno ako ste očekivali Snoopa u svom gangsterskom izdanju da ćete biti razočarani jer on uopće ne repa na ovom albumu. Prije svega je vrlo impresivno da s obzirom na količinu muzike koju je Snoop do sada izdao još uvijek može izbaciti nešto što nismo čuli. I drago mi je da u ovom razdoblju kada je gotovo bilo koga moguće prikazati kao dobrog pjevača Snoop podsjetio ekipu da još uvijek ima jedan od najzanimljivijih glasova u igri. Album ima nekoliko vrhunskih featureova poput Kendricka, T.I.-a, Rick Rossa i Stevie Wondera. Pharellova produkcija je vrlo dobra ali na momente se doima repetitivna i instrumentali su mu dosta slični. Jedna zabrinjavajuća stvar je da se album čini vrlo loše promoviran i sa samo 20k prodanih primjeraka u prvom tjednu ne čini se da će biti financijski vrlo uspješan.

autor: petar, 22/05/2015

, , , ,

Vezane objave

Arhiva

#Hashtag

19/06/2015.

Žugi i Flowdeep imaju EP, Ajs Nigrutin ima novi album, ONI i bunch of other stuff.

Beaches

20:30–23:00 Petak 30.11.2018.

U večerašnjoj epizodi RLS-a slušamo par novih izdanja s berlinske etikete Jakarta Records, Busdriverov novi album Electricity is on our…

New Soul

20:30–23:00 Petak 27.3.2020.

U večerašnjoj epizodi RLS-a slušamo nove projekte od Knxwledgea, Curren$yja, Jack Harlowa, Fellyja, ShrapKnela, Joyner Lucasa, Skepte, Stove God Cook$a…

Yeezy Season

12/02/2016.

Yeezy Season u punom zamahu, J DIlla, Gucci Mane, Asap Twelvyy, Freddie Gibbs, Chuck Inglish, Statik Selektah, Alchemist….

Tjedna rotacija

Arhiva

ROSA / Aqua Di Sale

VA / Shio-No-Michi Vol.2 (1994)

BOMBAY BICYCLE CLUB / Is It Real

d0d0 / Anthology Mix

LET 3 / Živi Kurac

Haustor – Treći svijet (Jugoton 1984.)