KLFM

Kunst & Liebe Frequency Machine

GOAT / Union of Sun and Moon

Čitav tjedan skandinavske world psihodelije. Primamljivo?

Itekako primamljivo. Pogotovo kad se radi o bendu za kojeg se naslućuje da ga čine neka najveća imena švedske i skandinavske elektronske i slične glazbe.Tajnoviti, pod maskama i za sada uspješno anonimni, i oni se sami pitaju:

“Who are these masked musicians? Are they truly members of the Arctic community of Korpilombolo? Are their songs part of their isolated communal heritage?”

Ne možemo dati odgovor na to pitanje ali možemo ponuditi cjelotjedno uživanje u visokoj rotaciji prve stvari sa novog Goat albuma pod nazivom “Requiem” (Rocket/SubPop Recordings) i gledanje priloženog videa te iste stvari sa drugačijim vokalom i pod drugim imenom koja je u stvari bonus singl do kojeg ne možemo doći na niti jedan pošten a bome ni nepošten način. A s youtubea ne ripamo :/

Šašavi šveđani…

autor: el5egundo, 16/10/2016

Vezane objave

Arhiva

ARCADE FIRE / Reflector

15/09/2013.

Novi singl Arcade Fire kojeg producira James Murphy, posred stvari čujemo bijelog Dukea i sporadično šaputanje na francuskom. Toliko dobro da su svi ostali prijedlozi i singlovi ostali pokunjeno ispred vrata…

MOON DUO / Stars Are the Light

30/06/2019.

Najavni singl za istoimeni album kojeg očekujemo u rujnu. Moon Duo nikad rasplesaniji i raspjevaniji,

BOB MARLEY & THE WAILERS / Waiting in Vain (Jim James remix)

14/07/2013.

Par grandioznih kickova, malo toplih hammondlike klavijatura i goli Marleyev glas. Zna Jim kako remixom što manje usrat nešto šta se ne smije usrat. I zato mu hvala. Ako ništa, možda se neko trgne i izvuče Legends iz omota..ups..skine empe3ice :D.

ROOTS MANUVA / Don’t Breathe Out

03/01/2016.

Sa jednog od ponajboljih izdanja 2015., Roots Munuvinog “Bleeds”, čupamo traku s kojom otvaramo powerplay poglavlje 2016.

Tjedna rotacija

Arhiva

SAULT / Untitled (Black Is)

ENNIO MORRICONE ‎/ Così Come Sei (1978)

VALENTINO BOŠKOVIĆ / Amorella

Too Slow To Disco

JORGE BEN / à l’Olympia (1975)

Kampanari / Kampanari EP