KLFM

Kunst & Liebe Frequency Machine

FIKCIO MONGER / Criminal Thoughts

Nadamo se kako je svima jasno da ćemo se još neko vrijeme brčiti i bombardirati vas sadržajem te tegle, eklektičnim i punim ukusa ko prava domaća mediteranska šalša.

Pogotovo ako se radi o izvođaču čiju glazbu sad prvi put imamo u opipljivom obliku. Da digitalno opipljivom, jer smo Fikcia do sada imali priliku gledati samo uživo na RADIJU NA CESTI održanom krajem 2015.g. u Dubrovniku u Lazaretima, u društvu s drugom po oružju, Homeboy-em.

Fikcio Monger je u stvari Mirko Rak, čovjek koji stvara većinu one magije koju nam isporučuju šibenski The FogSellers i uz koje smo se dobro isplesali na pulskom i milnaranskom RNC.

U ovom one-man projektu, još detaljnije istražuje te fine nijanse elektronske plesne glazbe, vrhunski barata tehnologijom i produkcijom te nam za kompilaciju poklanja skroz novu stvar a mi ga upiranjem i visokom rotacijom čitav tjedan, tjeramo da ide dalje s materijalom.

I svih vas da uletimo u proljeće dzi gruuuuvii.

autor: el5egundo, 19/03/2017

, , , , , , ,

Vezane objave

Arhiva

HOT CHIP / Dark & Stormy

04/08/2013.

U jeku pretrpane koncertne sezone geek bend broj jedan ima vremena za izdavanje službenog singla u više-inčnom pakiranju i uz par dobrih remixa.

FRIENDLY FIRES / Silhouettes

04/08/2019.

Britanski Friendly Fires uskoro izdaju novi album i to nakon gotovo punih osam godina. Na njemu će se naći i naš ovotjedni powerplay – Silhouettes!

THE RACONTEURS / Sunday Driver

07/01/2019.

Jack White je nakon deset godina opet okupio Raconteurse. Objavili su dvije nove stvari, a jedna od njih je ovotjedni powerplay radija KLFM.

nemanja / The World

07/04/2019.

S proljećem se očito budi domaća scena i milina je, tjednom za tjednom, imati ovako reprezentativne regionalne izvođače sa ovako globalno zanimljivim izdanjima.

Tjedna rotacija

Arhiva

SAULT / Untitled (Black Is)

ENNIO MORRICONE ‎/ Così Come Sei (1978)

VALENTINO BOŠKOVIĆ / Amorella

Too Slow To Disco

JORGE BEN / à l’Olympia (1975)

Kampanari / Kampanari EP