KLFM

Kunst & Liebe Frequency Machine

FIKCIO MONGER / Criminal Thoughts

Nadamo se kako je svima jasno da ćemo se još neko vrijeme brčiti i bombardirati vas sadržajem te tegle, eklektičnim i punim ukusa ko prava domaća mediteranska šalša.

Pogotovo ako se radi o izvođaču čiju glazbu sad prvi put imamo u opipljivom obliku. Da digitalno opipljivom, jer smo Fikcia do sada imali priliku gledati samo uživo na RADIJU NA CESTI održanom krajem 2015.g. u Dubrovniku u Lazaretima, u društvu s drugom po oružju, Homeboy-em.

Fikcio Monger je u stvari Mirko Rak, čovjek koji stvara većinu one magije koju nam isporučuju šibenski The FogSellers i uz koje smo se dobro isplesali na pulskom i milnaranskom RNC.

U ovom one-man projektu, još detaljnije istražuje te fine nijanse elektronske plesne glazbe, vrhunski barata tehnologijom i produkcijom te nam za kompilaciju poklanja skroz novu stvar a mi ga upiranjem i visokom rotacijom čitav tjedan, tjeramo da ide dalje s materijalom.

I svih vas da uletimo u proljeće dzi gruuuuvii.

autor: el5egundo, 19/03/2017

, , , , , , ,

Vezane objave

Arhiva

BENOIT & SERGIO / Adjustments

11/11/2013.

Dok očekujemo službeno skupljanje svih EP-jeva izdanih za DFA i recentno Culprit, DC duo Benoit & Sergio nas ponovo hipnotički uvlače u svoj svijet polulijenog tech housea i repetitivne mantre koja govori istinu o tome što u stvari one nervozne noge na dance floor-u u stvari žele…

VALENTINO BOŠKOVIĆ / Adeyata

25/10/2015.

Nikad nismo glumili objektivnost kad je riječ o tom bračkom marsovcu. Može odsvirat i otpjevat sve kroz čmar, opet će bit powerplay.

BEST COAST / Feeling OK

04/05/2015.

West coast nije samo sinonim za pretenciozni gangsta hip i hop i demode skate punk-rock, west coast je i dream pop i post-post rock, lo-fi i glazbeni sci-fi, glazba za svako uho.
West coast je Best Coast, Best Coast je best music, a best music je KLFM-ov powerplay. Simple as that!!

DAMON ALBARN / Everyday Robots

27/01/2014.

Dočekali smo i to da jedan od najbitnijih autora popularne glazbe nakon matičnih bendova, side projekata, glazbene mladeži Afrike i ostalih hvale vrijednih glazbenih pothvata, napravi nešto i za sebe. I pod svojim imenom. I za nas.

Tjedna rotacija

Arhiva

FUTURE ISLANDS / As Long As You Are

ELVIS COSTELLO / My Aim is True (1977)

BICEP / Saku (feat. Clara La San)

AMIRALI / Past to Present

THE WAR ON DRUGS / Live Drugs

REPETITOR / Prazan prostor među nama koji može i da ne postoji