KLFM

Kunst & Liebe Frequency Machine

FIKCIO MONGER / Criminal Thoughts

Nadamo se kako je svima jasno da ćemo se još neko vrijeme brčiti i bombardirati vas sadržajem te tegle, eklektičnim i punim ukusa ko prava domaća mediteranska šalša.

Pogotovo ako se radi o izvođaču čiju glazbu sad prvi put imamo u opipljivom obliku. Da digitalno opipljivom, jer smo Fikcia do sada imali priliku gledati samo uživo na RADIJU NA CESTI održanom krajem 2015.g. u Dubrovniku u Lazaretima, u društvu s drugom po oružju, Homeboy-em.

Fikcio Monger je u stvari Mirko Rak, čovjek koji stvara većinu one magije koju nam isporučuju šibenski The FogSellers i uz koje smo se dobro isplesali na pulskom i milnaranskom RNC.

U ovom one-man projektu, još detaljnije istražuje te fine nijanse elektronske plesne glazbe, vrhunski barata tehnologijom i produkcijom te nam za kompilaciju poklanja skroz novu stvar a mi ga upiranjem i visokom rotacijom čitav tjedan, tjeramo da ide dalje s materijalom.

I svih vas da uletimo u proljeće dzi gruuuuvii.

autor: el5egundo, 19/03/2017

, , , , , , ,

Vezane objave

Arhiva

ARIEL PINK / Hang on to Life Feat. Jorge Elbrecht

21/07/2013.

Ariel Pink i drug s druge obale Jorge Elbrecht ( Lansing-Dreiden, Violens ) u ovom sanjivom pop remek djelu za ovotjedni powerplay!

SUUNS / Make it Real

12/03/2018.

Pravi kanađani za “Tajne kanađane” u singlu koji zvuči kao da je pronađen među prašnjavim Baggy Madchester trakama s kraja osamdesetih. Sve je tu. Plesna psihodelija za psiho delije.

Red Hot Chili Peppers / Dark Necessities

20/06/2016.

Sviđalo se to nekome ili ne, RHCP ponovno jašu, čitavi tjedan na radijskim valovima pod pseudonimom Powerplay.

PSYCHEMAGIK / The Trip

12/02/2018.

Psychemagik ponovo kopaju i od toga, prašnjavog, zaboravljenog i poluraspadnutog, stvaraju novo. Sa netom izdanog EP-ja, dvije A strane. Za ovotjedni powerplay biramo The Trip.

Tjedna rotacija

Arhiva

L’Impératrice / Tako Tsubo

BADI ASSAD / Chameleon (1998)

KINGS OF CONVENIENCE / Rocky Trail

The Martinez Brothers / fabric presents

PET SHOP BOYS / Discovery: Live In Rio

PITAJ KLINCE / Dušice