KLFM

Kunst & Liebe Frequency Machine

DEERHOOF / Come Down Here And Say That (feat. Lætitia Sadier)

Deerhoof plus Laetitia jednako uvjerljivi pobjednik weekly humanity and powerplay natječaja. Provjeravajte zašto cijeli ovaj tjedan u vrlo visokoj rotaciji!

Nikad do kraja i skroz ozbiljno shvaćeni i prihvaćeni Deerhoof nastavljaju sa redovitim izdavanjem albuma evo već i treće desetljeće uz sljedeću najavu:

We have decided to release our new record “Mountain Moves” early on Bandcamp, with all proceeds going to The Emergent Fund (https://www.emergentfund.net/), a grassroots nonprofit providing resources to communities of color who are facing injustice based on racial, ethnic, religious, and other forms of discrimination.

Deerhoofci, svaka čast, i na gorenavedenoj odluci i na odabiru velike Laetitie Sadier kao jedne od suradnica na albumu, a njihovu zajedničku pjesmu Come Down Here And Say That slušamo kao ovotjedni powerplay!!

autor: Gaal, 03/09/2017

, ,

Vezane objave

Arhiva

VOX LOW / Trapped On The Moon

28/08/2016.

Klasični francuski Gainsborouvski pozerizam i post-punk camp. Jel to ima uopće ikakvog smisla 2016. godine. Itekako ima. Vox Low su cool i još uvijek niko za njih ne zna. Takve tražimo za powerplay. Pogotovo kad možemo nanjušiti kako će vrlo skoro bit jako jako veliki.

JOHN WIZARDS / Muizenberg

12/01/2014.

Jedno od najljepših prošlogodišnjih glazbenih iznenađenja, John Withers i njegova Cape Town klapa u bendu John Wizards i tom ludom blendu afrobeata, fragilne elektronike i svemirskog soula.

ARCADE FIRE / Reflector

15/09/2013.

Novi singl Arcade Fire kojeg producira James Murphy, posred stvari čujemo bijelog Dukea i sporadično šaputanje na francuskom. Toliko dobro da su svi ostali prijedlozi i singlovi ostali pokunjeno ispred vrata…

RADIOHEAD / Burn the Witch

08/05/2016.

Možda je izbor ovotjednog “powerplayja” bio i predvidiv, ali složit ćete se da je jedini logičan i smisleni potez! Između devetog i šenaestog svibnja: RADIOHEAD – Burn the Witch!

Tjedna rotacija

Arhiva

LIANNE LA HAVAS / st

PARLIAMENT/ Mothership Connection (1975)

ANDERSON.PAAK / Lockdown

Too Slow To Disco

JORGE BEN / à l’Olympia (1975)

ĐAVOLI / Hallo Lulu 22