KLFM

Kunst & Liebe Frequency Machine

Daft Punk – Get Lucky

Neminovan i neizbježan powerplay koji svakim beat-om priziva ljeto ’84 i rum-colu u nekom državnom odmaralištu na Balatonu..

Bangalter i de Homem-Christo obraz uz obraz sa jednom od svojih vječnih inspiracija, gitaristom grupe Chic, Nile Rodgersom i generacijom iz N.E.R.D.-a Pharell Williams-om, u potpuno retro singlu koji najavljuje jednako takav album Random Access Memories. Ljeto, monokiniji i gusti sa šlagom na slamku.

autor: el5egundo, 05/05/2013

Vezane objave

Arhiva

GORILLAZ / Désolé ft. Fatoumata Diawara

08/03/2020.

Gorillaz uvijek imaju odlične singlove. Ovaj novi na kojem gostuje afrička pjevačica Fatoumata Diawara nije iznimka. Powerplay!

THEOPHILUS LONDON & TAME IMPALA / Only You

26/11/2018.

Zanimljiva kolaboracija Kevin Parkera iz Tame Impala i Theophilusa Londona u reimaginaciji 80′ klasika Steve Monitea ” Only You “

ARCADE FIRE / Reflector

15/09/2013.

Novi singl Arcade Fire kojeg producira James Murphy, posred stvari čujemo bijelog Dukea i sporadično šaputanje na francuskom. Toliko dobro da su svi ostali prijedlozi i singlovi ostali pokunjeno ispred vrata…

JAMES ALEXANDER BRIGHT / Mallorca

08/07/2018.

Kad !K7 Records izlete van svojih uobičajenih standarda, i kad ne pričamo o njihovom novom DJ Kicks izdanju, dogodi se jedan mali ali savršeni komad pishodeličnog ljeta u EP formatu. Mallorca.

Tjedna rotacija

Arhiva

KNXWLEDGE / 1988

STEREOLAB / Cobra and Phases Group Play Voltage in the Milky Night (1999)

DIRTY PROJECTORS / Overlord

CARIBOU / Rough Trade Mixtape 2020

Erykah Badu – Live (1997.)

Mayales – svima želim Raj za sve (Aquarius records 1999.)