KLFM

Kunst & Liebe Frequency Machine

Cirkobalkana kolektiv / PERIFERIJANS

Javna prezentacija rada u nastajanju odigrat će se ovu nedjelju, 27. siječnja, u 18:00h u prostoru udruge KAM HRAM – Mala scena Doma mladih Split.

Istraživanje za ovu predstavu započelo je od polazne točke da teritorij na kojemu živimo i radimo je TAMO NEKI rubni prostor izgubljenih identiteta i bez zajedništva. Taj teritorij zapravo je pokretač kreativnog procesa Cirkobalkana kolektiva za novu predstavu pod nazivom PERIFERIJANS.

Na ovoj rezidenciji kolektiv dolazi s ciljem rada na tehnici, kreiranja izvedbenog materijala s rekvizitom i razvijanju konkretnih scena, koje su se kroz prethodne rezidencije pokazale kao zanimljive i moguće scene za buduću predstavu čija je premijera planirana u rujnu ove godine.

Ulaz za posjetitelje je besplatan.

CIRKOBALKANA KOLEKTIV:

Bruno Motik
Domagoj Šoić
Jadranka Žinić Mijatović
Milan Manić
Nikola Mijatović
Vladana Manić

KOPRODUKCIJA: Cirkorama, Cirkusfera, Kreativni cirkus.

Koprodukcija je financijski podržana sredstvima Ministarstva Kulture RH i Zaklade Kultura nova.

autor: Kristina Tešija, 24/01/2019

, , ,

Vezane objave

Arhiva

In Memoriam – Jhonn Balance (13.11.2004. – 13.11.2014.)

12/11/2014.

Trinaestog se studenog navršava deset godina od smrti Johna (Jhonna) Balancea, jedne kreativne polovice nekadašnjeg avangardnog projekta Coil, čovjeka koji je svojim poetskim vizurama i glazbenim tkanjima zalazio u ona neistražena i često zabranjena područja ezoterije, gnostičkog okultizma, pa i halucinogenih droga. U svakom slučaju, Balance je proširio poimanje onoga što se tek formalno naziva popularnom glazbom, ubrizgavši joj bitne doze fluidne mističnosti i slojevite percepcije. Kako stoje stvari desetak godina nakon gašenja jednog od najprogresivnijih imena na britanskoj glazbenoj sceni, zaključite sami!

Slayer se vraća u Zagreb na ekskluzivni klupski koncert!

07/06/2013.

Bend koji je i na našem terenu još prije dvije godine nastupao u zagrebačkoj Areni, ovoga će puta svirati za samo 1300 obožavatelja na koncertu u Velikom pogonu zagrebačke Tvornice kulture, u nedjelju 23. lipnja ove godine.

EXIT festival

06/06/2014.

Mjesec dana je ostalo do petnaestog izdanja najboljeg evropskog festivala. U jedinstvenom ambijentu novosadske Petrovaradinske tvrđave očekuje nas veličanstvena Dance arena, opaki X – bass program na Main stageu, headlineri..a nakon svega toga i Sea dance festival na crnogorskoj plaži Jaz. . Informirajte se na exitfest.org

Grad na rubu katastrofe 19

17/09/2019.

GradOdrasta, neformalna inicijativa splitskih arhitekata, urbanista i aktivista, organizira trodnevni seminar “Grad na rubu katastrofe 19” koji će se održati…

Tjedna rotacija

Arhiva

KNXWLEDGE / 1988

VA / Shio-No-Michi Vol.2 (1994)

THE AVALANCHES / Running Red Lights ft. Rivers Cuomo, Pink Siifu

d0d0 / Anthology Mix

Erykah Badu – Live (1997.)

TOMA BEBIĆ / Volite se ljudožderi ( 1975. )