KLFM

Kunst & Liebe Frequency Machine

CHUI

Klub Quasimodo, Split, 24/03/17 u 22:00H

Chui su mladi hrvatski instrumentalni sastav koji njeguje drukčiji pristup jazzu. U petak, 24/03/17, sviraju u klubu Quasimodo. Oni sviraju spoj suvremene klupske plesne glazbe, jazza, elektronike i rock’n’rolla na koju se istovremeno može zaplesati, ali i otploviti u kozmičke daljine. Ove godine bili su jedini hrvatski predstavnik na Eurosonic Noorderslagu, najvećem europskom showcaseu koji se održava u Nizozemskoj, a odradili su dva rasprodana koncerta u MSU, u suradnji sa jazz orkestrom HRT-a.  Kultni im je status osigurao već prvijenac ‘Chui‘. Drugi album ‘The Second Arrival‘ hvali i publika i kritika, a treći ‘Third Sun From The Stone‘ osigurao im je nekoliko nominacija za glazbenu nagradu Porin. Trenutačno rade na novome albumu na kojemu su ostvarili suradnju s glazbenom divom Josipom Lisac čije prve zvukove su predstavili javnosti u pjesmi ‘Tebi putujem‘.

U emisiji ‘Tonska proba‘ moći će te sljedeći četvrtak (30/03/17) u 18H poslušati intervju s glazbenicima iz grupe Chui.

petak 24/03/17
Start 22:00
UPAD: u pretprodaji 35kn  /  na dan koncerta 45kn

Vrata od 21:00

autor: Tonska Proba, 23/03/2017

, ,

Vezane objave

Arhiva

FRIENDS FAMILY FOREVER festival vol. 4

26/09/2014.

Kolege i partneri radia iz Friends Family Forever najavljuju 4. izdanje svog već sad ustaljenog hardcore festivala. jedinog takvog u našem gradu. Ovim putem i mi vas pozivamo na taj jednodnevni festival undergound i DIY hardcore/punk glazbe, koji će se održati u subotu, 04.10.2014. godine u Splitu. Festival zajedništva, energije, tolerancije i prijateljstva. Kao i uvijek do sada, budžetno skromno, iskreno i nabijeno pozitivnim vrijednostima . I ovoga puta, nastavljamo tradiciju promocije i podrške za mlade hc bendove.

HARDCORE/METAL SPEKTAKL U KOCKI!

12/02/2017.

Željeli ste hardcore…e pa dobili ste hardcore…NASTY iz Belgije i FLATLINE iz BiH 23.03.2017. dolaze u klub Kocka zapaliti atmosferu u sklopu svoje ovogodišnje Euro turneje.

IKS Festival

09/06/2015.

Suvremeni kazališni iskazi, inovativne plesne forme, multimedija, performance, novi cirkus, fluktuirajuće nadstrukture tekstualnog teatra u nezavisnoj sceni lišene modela dramaturških zadatosti, eksplodiraju upravo u proizvodnji novih znakova i jedne potpuno drugačije postmilenijske kazališne semiotike – to su tek naznake onoga što vam može pružiti ovogodišnji IKS Festival!

Pozdrav Suncu

05/05/2015.

Udruga DADAnti će 07. svibnja u 13 sati na splitskom Voćnim trgu održati performans ”Pozdrav Suncu” koji nema političke pozadine, ne nastoji biti provokativan – nego zabavan i vizualno atraktivan, posebice za turiste. No ujedno postavlja i pitanja: Ima li budućnosti splitske književnosti bez sadašnje splitske književnosti? Može li se graditi buduća splitska književnost ukoliko smo okrenuti samo tradicionalnim književnim vrijednostima?

Tjedna rotacija

Arhiva

LIANNE LA HAVAS / st

MILTON NASCIMENTO / Minas (1975)

FUTURE ISLANDS / For Sure

Too Slow To Disco

JORGE BEN / à l’Olympia (1975)

ĐAVOLI / Hallo Lulu 22