KLFM

Kunst & Liebe Frequency Machine

Capodanno / Za kraj godine

Nedjeljna blagdanska, elegantna i pomalo nostalgična glazbena podloga u Aperitiv baru. Slušamo Jimmya Fontanu, Piera Umilianija, Luigi Tenca, Celentana i velikog Johnnya Dorellija s “Love in Portofino”, Freda Buscaglionea iz 1959. Izvuči plesne cipele i pripremiti se za zadnji dan u godini.

johnny-dorelli : capodanno

Nedjeljna blagdanska, elegantna i pomalo nostalgična glazbena podloga u Aperitiv baru. Slušamo Jimmya Fontanu, Piera Umilianija, Luigi Tenca, Celentana i velikog Johnnya Dorellija s “Love in Portofino”Freda Buscaglionea iz 1959. Izvuči plesne cipele i pripremiti se za zadnji dan u godini.

Capodanno by Lastrada on Mixcloud

autor: mondo cinematico, 27/12/2013

, , ,

Vezane objave

Arhiva

U omiljenom baru

27/09/2013.

Ovotjedni Aperitiv bar komplilacija je hitova, za svaki omiljeni mali bar. U baru, na šanku, Vas očekuju dragi gosti: Conte, Faber, Rossi, Ciampi, Katyna Ranier i ostali. Naravno i Giorgio Gaber, sa stvari “Al bar del corso” iz 1967. godine.

Statuto

08/02/2014.

Idemo ovo nedjeljno jutro na vespe, uz naočale za sunce kroz Prvoboraca do rive uz “Ragazzo Ultra”, čekajući rezultat Granate i nadajući se da ćemo ih jednom dočekati, recimo za Sv. Duju na Prokurativama.

Eklektik

15/11/2015.

Jesenjski Aperitiv bar u potpuno eklektičnom izdanju, od jazza, folka, filmske glazbe, canzona, popa do post-rocka, diska i elektronike.

Baustelle

03/10/2013.

Ovotjedni Aperitiv bar vrti u zadnjem bloku jedan od najzanimljivijih talijanskih indi pop bendova, Baustelle.

Tjedna rotacija

Arhiva

Moses Sumney / græ

Sigur Rós / Ágætis byrjun (1999)

MILDLIFE / Rare Air

KENNEDY / Shine A Light On

The Beatles Live – Last setlist and beyond ( .. at the Hollywood bowl 64/65 )

ŽEN / Blender