KLFM

Kunst & Liebe Frequency Machine

BRITTANY HOWARD / Stay High

0:00–0:00 Nedjelja 22.12.2019.

Pjesma godine community radija KLFM. Kompletan glazbeni izbor iz 2019. godine predstavljamo sutra. Stay high!

Ovotjedni powerplay je stvar godine prema izboru uredništva community radija KLFM. Riječ je o neodoljivoj skladbi ‘Stay High’ koja se nalazi na prvom solo albumu ‘Jaime’ pjevačice i gitaristice američkog benda Alabama Shakes. Naš cjelokupni izbor najdražih pjesama i albuma iz glazbene 2019. godine predstavljamo sutra, u utorak 24. prosinca.

autor: Ante Marković, 23/12/2019

, , , , , ,

Vezane objave

Arhiva

ELDER ISLAND / The Big Unknown

15/06/2014.

Bristolski trio Elder Island u singlu The Big Unknown, dok čekamo prvi cjeloviti EP i pitamo se skupno jel moguće da još uvijek ima ovako neistražanih i divljih krajolika pop glazbe koja je dovoljno pametna i intrigantna za slojevito razotkrivanje i ujedno jednostavna i glupa za ples oko vatre.

ROLO – Sol i postole

13/01/2019.

iako je pola godine staro, sad je video, novi video!

BECK / Dreams

22/06/2015.

Treba nekakav veliki i opširan komentar zašto, kako, koga je popalio, čiji su to snovi i ostale baljezgarije koje nema smisla stavljat u istu rečenicu sa jednim od najinventivnijih suvremenih glazbenika?

United Sounds of Joy – The Sun That Hides a Darker Star

18/01/2016.

Ovotjedni powerplay jest The Sun that hides a darker Star, najavna skladba s još neobjavljenog, nastupnog albuma projekta United Sounds of Joy, iza kojega stoje Michael J. Sheehy i Alex Vald, dvojac koji nije surađivao već više od 15 godina, točnije od raspuštanja njihovog matičnog sastava Dream City Film Club.

Tjedna rotacija

Arhiva

JEFF PARKER / Suite for Max Brown

Napoli Segreta Vol. 2

LA ROUX / Automatic Driver

PALMS TRAX / Essential Mix

R.E.M. / Live at the Olympia

ĐUTKO / Slušaj mala!