KLFM

Kunst & Liebe Frequency Machine

Boys Don’t Cry

Frank Ocean, Danny Brown, Mac Miller, Mick Jenkins, Young Thug, Logic, Earl Sweatshirt i mnogi drugi glazbenici su nas usrećili svojom muzikom ovaj tjedan…

Dugo najavljivan album od Frank Oceana je skoro pa tu. Tko nije slušao „Channel Orange“ neka izgasi ovaj tab i ode na youtube i upiše navedeno ime albuma. Novi album „Boys Don’t Cry“ opet nije vani, ali smo dobili „Endless“ video koji nema veze s albumom i opet ostajemo razočarani. U drugim vijestima Tory Lanez ima album. Koga briga za Tory Laneza kad imamo Bryson Tillera, Franka, Drakea itd. Zašto slušati Desiignera kad postoji Future. Jadan Tory, izbacio je novi album na dan kada Frank izda video koji većina nije ni pogledala jer je na iTunesu, tko još ima taj spori iTunes na kojem ništa nije normalno. Je, ako imate Mac. Još malo strujanja moje predivne svijesti, „The Get Down“, Netflix serija, skini odmah sad ako si fan ove kulture kao i ja. Mac Miller izdaje svoj đentile album koji jedva čekam i imat će „samo“ 10 stvari i to je nešto najbolje što je mogao napraviti. Nema fillera, ravno Vam kroz uši dolazi 10 stvari koje ćete ponavljati kao ja Yeezus album dan danas i prije ispita 2013. iz „Sredstava Pomorskog Prometa“. Moram Vam sada opisati to jutro jer struja svijesti kaže da moram.
Kraj 6. mjeseca je, izašao na isti dan album „Born Sinner“ i „Yeezus“. Moja dva najdraža Cole i Yey imaju na isti dan album, head to head, odmah u glavu 1 na 1, Cole je na kraju prodao više primjeraka vjerovali ili ne. Yeezus, teški industrijski rap kako su ga nazvali, minimalizam na vrhuncu kako bi rekao Kanye. Born Sinner nas upušta u storytelling artful rap s mnogo elemenata kako je teško uspjeti u rapu danas bez da se ne „prodate“ prije i gdje koji klasični „J bar spitting banger Cole“ uz „depressive Cole“, „stiska mi se srce nemoj više Jermaine molim te Cole“. Pripremam se za taj usmeni kod korumpiranog Joke D. Tip ne da dovoljnu ocjenu koja je meni mila. Pa ja krenuo učiti uz hard hitting Yeezus beatove. Nabrijan, znate ono, nećeš me sjeb… opet p.m. ovo ono. Obukao ja crne rebe da se zna s kim ima posla, crnu majicu, vruće vanka, „BLKKKSKNHEAD“ u ušima, „Blood On The Leaves“, ma lud čovjek dolazi na sat i dvojka je moja brate.
Ispitivanje, pismeni sam prošao ima mjesec dana, pitanja znam, lik dođe koliko je dosadan, kaže da mu crtan, a ja se obrazujem za menadžera ne strojara. Dobro nacrtam, on kaže neuredno kolega, iako ste znali sve, vidimo se u Srpnju. „New Slaves“, gotovo, film, svi su protiv mene, nećeš ti mene marginalizirati, posvađao sam se s profesorom i dobio ocjenu Dovoljan (2) i nismo se vidjeli u Srpnju, YEEZY TAUGHT ME!

autor: petar, 19/08/2016

, , , , ,

Vezane objave

Arhiva

Pickle Juice

06/03/2015.

Novi projekti od #BMK, High5, G Unita i Ratkinga i toliko novih stvari da ih ni ne mogu sve popisati.

Bright Side

20:30–23:00 Petak 20.9.2019.

U večerašnjoj epizodi RLS-a slušamo vješto skovane beatove jednog od najlegendarnijih beatmakera ikad – Damu the Fudgemonka, osim njega poslušat…

Platinum

03/04/2015.

Prva dva platinasta albuma godine su već tu, De La Soul rade novi album, Kendrick Lamar je zaručen i Eminem baca znanje po rap geniusu. Slow week.

Susjedi

20:30–23:00 Petak 9.3.2018.

Pobjedili smo zločestu prehladu i nazad smo u eteru!

Tjedna rotacija

Arhiva

ALGIERS / There Is No Year

THE NATIONAL / High Violet (2010)

SHE SHY / Mir

FILA BRAZILLIA / Brazilification

ELBOW / Live at Jodrell Bank

KRV U STOLICI / Krv u stolici