KLFM

Kunst & Liebe Frequency Machine

BONOBO / Kerala

Još jedan dokaz da je ponavljanje majka znanja.

Simon Green ili Bonobo najavljuje novi album Migration. I dalje se traže novi horizonti plesne glazbe i u najavnom singlu Kerala Bonobo se ne ustručava koristiti vokalni sempl r’n’b dive Brandy i potpuno izluditi Bond djevojku, Gemmu Arterton, u sumanutom spotu koji vas svojom hipnotičkim audio-vizualnim slojevima loopova uvlači duboko u tu, na trenutke neugodno-ugodnu.. skoro pa na Black Mirror način, viziju naše stvarnosti.
I dokazuje onu staru da je ponavljanje majka znanja. Pogotovo ako znaš koliko puta ponoviti da ne napraviš onaj jedan potez previše.

autor: el5egundo, 06/11/2016

,

Vezane objave

Arhiva

ROYKSOPP / Twenty Thirteen

29/12/2013.

Kao posljednji ovogodisnji powerplay, Royksopp u svom swingerskom izdanju uz jos jedno koristenje zanosnog falseta Jamiea Irrepressiblea. Singl je skobodan za download pa ga mozete svima stavit pod bor.

THE RACONTEURS / Sunday Driver

07/01/2019.

Jack White je nakon deset godina opet okupio Raconteurse. Objavili su dvije nove stvari, a jedna od njih je ovotjedni powerplay radija KLFM.

JUNGLE / Heavy, California

06/08/2018.

Nakon stanke od četiri godine britanski sedmeročlani bend Jungle nam se vraća s drugim studijskim albumom For Ever čiji je…

Vojko V / Zovi čovika

15/01/2018.

Splitski MC Vojko V najavljuje svoj dugo očekivani follow up sad već kultnih Kuja i Lasera singlom Zovi Čovika

Tjedna rotacija

Arhiva

LIANNE LA HAVAS / st

MILTON NASCIMENTO / Minas (1975)

FUTURE ISLANDS / For Sure

Too Slow To Disco

JORGE BEN / à l’Olympia (1975)

PARNEPAR / Dobar dan, izvolite