KLFM

Kunst & Liebe Frequency Machine

Bitchsmas

TOP-10 Christmas special epizoda!! Beng Beng!

Godina završava, božićna emisija, jedva čekamo danas, imamo TOP 10 lista ALBUMA (PERINI i MOJI) PART 1, znači od broja 10-6 je danas, svake godine to radimo, vjerojatno nama i najzabavnija emisija godine (uz anualnu Dr.Dre emisiju!). Bez daljnjeg zadržavanja htio bi Vam predstaviti svoje najvrjednije hip hop momente 2015. godine u stilu meni jako poznatih košarkaških nagrada-referenci.
Most Valuable Player:
Kednrick Lamar definitivno, bez premca, nekoliko glasova ide Drakeu i njegovim postignućima ove godine (napokon vraća udarce drugim reperima), Album “To Pimp a Butterfly” je jednostavno izdominirao ovu godinu. Čak ima najbolji verse na tuđem albumu, uf.
Most Improved Player:
Vince Staples s albumom Summertime ’06 je dokazao svima da nije za zajebanciju, premda prošli projekti su mu bili po meni jako ispod prosječni i vidio se talent na EP-u “Hell Can Wait”, s ovim albumom je podigao letvicu i shoutout producentima na ovom albumu, Lex Luger, Mike Dean i DJ Dahi!
6th Man of The Year:
Lupe Fiasco, ne tako popularna nagrada, ali onako, igrač iz sjene, uđe s klupe, napravi kaos i izađe vanka, završava utakmice, ali nije top star, čovjek je s dugo iščekivanom “Tetsuo&Youth” albumom podsjetio na starog Lupea i ponovno dokazao da je jedan od top liričara u igri, ako ne i najbolji.
Rookie of The Year:
Vince Staples, vidi pod “MIP”!
Defensive Player of The Year:

Drake, poslušajte “Back 2 Back” i sve će Vam biti jasno, blokirao je Meekovu karijeru ka Tayshaun Prince, Reggie Millera 2004 u playoffu, ka Peru ženska na fejsu itd. Shvaćate bazu…

Petorka Godine:
Kendrick
Drake
Dre
Future
Killer Mike

autor: petar, 25/12/2015

, , ,

Vezane objave

Arhiva

Vivid

19/10/2018.

U večerašnjoj epizodi RLS-a slušamo nove albume od Roc Marciana, Logica, Ghostfacea, Children of Zeus, Milo-a, Brockhamptona i Farme Pasa….

B.I.G. Gospa

14/08/2014.

Mick Jenkins je bacio novi album. Vince Staples ima novu stvar. Snoop Dogg je u kući. 7 razloga zašto je današnji rap bolji….

Bronco

20:30–23:00 Petak 20.7.2018.

U večerašnjoj epizodi RLS-a slušamo novi mini EP od Chance the Rappera, novi album od the Interneta, novi album od…

Beaches

20:30–23:00 Petak 30.11.2018.

U večerašnjoj epizodi RLS-a slušamo par novih izdanja s berlinske etikete Jakarta Records, Busdriverov novi album Electricity is on our…

Tjedna rotacija

Arhiva

PERFUME GENIUS / Set My Heart On Fire Immediately

BADLY DRAWN BOY / The Hour of Bewilderbeast (2000)

MILDLIFE / Rare Air

KENNEDY / Shine A Light On

The Beatles Live – Last setlist and beyond ( .. at the Hollywood bowl 64/65 )

ŽEN / Blender