KLFM

Kunst & Liebe Frequency Machine

Bad Kingdom

20:00–23:00 Četvrtak 1.12.2016.

Demos večeras sluša Moderat Live album i najavljuje sutrašnji Radio dan i noć.

Prije desetak godina fuzirali su berlinski Modeselektor i Apparat kako bi zajednički istraživali i kombinirali nove ritmove, melodije, zvukove i teksture. Nastao je tako Moderat, sretan spoj emotivnog popa i techna. Svakim albumom njihova priča postajala je sve većom i prometnula se u jedan od najjačih elektroničkih live actova današnjice. Nakon tri studijska izdanja pred nama je prvi službeni Moderat Live album.

U drugom dijelu Demosa u studio nam dolazi Ivan Antunović koji se sutra od 20 sati, u sklopu naše manifestacije Radio dan i noć, prvi put predstavlja splitskoj publici pod nazivom Iv/An, nastupom u Beton kinu Doma mladih.

autor: Ante Marković, 01/12/2016

Vezane objave

Arhiva

VINYL

03/03/2016.

Pratite li Vinyl, dramsku seriju o glazbenoj industriji sedamdesetih iza koje stoje Martin Scorsese i Mick Jagger ? Večeras u emisiji (ne)popularne glazbe Radija KLFM slušamo Vinyl soundtrack !

Holy Ghost !

28/11/2013.

Četvrtak navečer jednako Demos. I večeras se častimo odabranom glazbom, uglavnom novije produkcije. Evo samo nekih imena: Holy Ghost, Footprintz, Todd Terje, Jamie Jones, Ame..itd.

Being Boiled

20:00–23:00 Četvrtak 7.6.2018.

Tempratura mora već se penje na 25 stupnjeva, a tek smo zakoračili u lipanj..

Neneh Cherry

06/03/2014.

Neneh Cherry objavila je novi solo album nakon 17 godina. I to kakav album ! Svirali su joj basist i bubnjar švedske grupe The Thing, a za produkciju je odgovoran britanski producent Four Tet. Slušamo večeras, između ostalog, u emisiji (ne)popularne glazbe.

Tjedna rotacija

Arhiva

Moses Sumney / græ

Sigur Rós / Ágætis byrjun (1999)

MILDLIFE / Rare Air

Mr Scruff / DJ-Kicks

The Beatles Live – Last setlist and beyond ( .. at the Hollywood bowl 64/65 )

ŽEN / Blender