KLFM

Kunst & Liebe Frequency Machine

10 godina emisije eXit

20:00–22:00 Subota 17.6.2017.

Jubilarno izdanje…. Cheers!

Pred nama je jubilarno izdanje eXita kojim obilježavamo njegovu desetu godišnjicu (prisjetimo se – prva je emisija išla u subotu, 16. lipnja 2007. s početkom u 22.00 h, a tema je bio David Sylvian).

bridged_4___skrivene_vertikale_by_vjeranUmjesto neke reprizne emisije (kako smo već lani postupili) ili kombinacije nekoliko blokova određenih, u eXitu često eksponiranih izvođača, uredništvo se ovaj put odlučilo na dvosatni kolaž skladbi, efekata i jingleova nazvan jednostavno eXit sampler.

Nadamo se da ćete uživati u tom pomalo neuobičajenom, rođendanskom izdanju.

Cheers!

autor: Vjeran Stojanac, 16/06/2017

, , ,

Vezane objave

Arhiva

R.E.M. – In Memoriam

24/09/2011.

REM su istinski velik sastav ne samo zbog veličanstvenog opusa i fantastičnih koncernih nastupa, već i činjenice da su znali prepoznati trenutak kada se treba časno povući. Dovoljno za ulazak u Aleju vječnih velikana!

Laibach: retrospektiva

12/06/2014.

Skorašnji splitski nastup Laibacha u okviru IKS Festivala je dobra prilika da se jednom kronološkom retrospektivom podsjetimo na korijene, začetke, te karijeru tog enigmatičnog kolektiva koji bi prije bio (i ostao) iskrivljeno zrcalo popularne kulture nego li tipičan pop/rock sastav, i koji, vješto koristeći oruđa provokacije, parodije i travestije već više od tri desetljeća udara u bolna mjesta zapadne kulture koja unatoč prividu umjetničkih sloboda često pleše pod diktatom autoriteta!

eXit sampler

18/12/2015.

Kako pametno i svrsishodno zaključiti jednu kreativnu godinu? Uredništvo eXita će se još jednom osloniti na urođenu eksperimentalnost i nonkonformizam, tako da ćete umjesto očekivanog presjeka djelovanja tijekom ove mračne 2015. dobiti nešto sasvim drugačije. Ukoliko smo vas zainteresirali, kliknite na priloženi link i doznajte što se krije pod tim zbunjujućim naslovom ‘eXit sampler’!

In Memoriam: John Wetton (1949. – 2017.)

20:00–22:15 Subota 4.2.2017.

Današnje je izdanje eXita posvećeno nedavno preminulom Johnu Wettonu, glazbeniku koji je svoj trag utkao u završnu ‘trilogiju’ prve faze King Crimsona, a pamtit ćemo ga i kao čelnika sastava Asia.

Tjedna rotacija

Arhiva

LCSM / Earthbound

Stevie Wonder – Music of my mind ( 1972 )

MOGWAI / Ritchie Sacramento

FATBOY SLIM / Back To Mine (R)

THE DOORS / Absolutely Live

DARKWOOD DUB / Elektro Pionir