KLFM

Kunst & Liebe Frequency Machine

4. IZDANJE NAJVEĆEG TULUMA OVOG LJETA!

voisa

Voi’sa podmornica ponovno izranja! Ako volite dobru glazbu, dobru ekipu, ljeto, more i obilje pozitivne atmosfere, Voi’sa je festival koji morate posjetiti. Voi’Sa ili ‘dobro organiziran tulum’ održat će se i ovog ljeta u Supetru na otoku Braču od 2. do 4. kolovoza.

Obzirom da ih ne zanimaju trendovi niti podjele na žanrove, već samo dobra glazba, Dani urbane glazbe Voi’sa su dani kada glazbeni sladokusci dolaze na svoje.
Na prijašnjim izdanjima festivala gostovao je šarolik spektar izvođača: Ben Westbeech, Herbaliser, Zed Bias, Seiji, Eddy Ramich, Roots In Session , Daz-I-Kue, Dječaci, TBF, Edo Maajka, Rambo Amadeus i mnogi drugi. Slijedeći isti recept, organizatori su se odlučili i ove godine poigrati line-upom te su za vas pripremili pregršt glazbenih poslastica.

IMG_8745

Tako će vas ove godine prvi dan zagrijati odlični DJ Andy Smith i MC Honeybrown s hip hop live actom, isključivo sa «45 vinyl seta», a zatim i s glazbom 70-tih, 80-tih i 90-tih. To će sve začiniti s malo soula, funka, boogija i rockabillija, te kao šlag na tortu dodati R&B 50-tih.

Drugi dan vam predstoji eklektični miks stilova, od hip hopa do dubsteba i housea, iz radionice Soulparlora i Lefta kojeg je Gilles Peterson s BBC radija proglasio najboljim dj-em 2011.

A obzirom da je u ponedjeljak praznik, za nedjelju je spreman ništa manje luđi party. Kada vam kažemo da se radi o Jazzanova dj setu i Alex Barcku sve će vam biti jasno. Jazz, soul, disco, boogie, deep house i electronica čine jednu magičnu fuziju zbog koje nećete stati s plesom do ranih jutarnjih sati!
No, ako vam ni to nije dosta, Voi’sa kolektiv će se pobrinuti za warm up i after partije na kojima ćete osjetiti pozitvnu atmosferu kakva se ne zaboravlja.
Mjesto održavanja ovog tuluma ljeta jest popularni supetarski Benny’s bar, koji se nalazi tik uz more, a upad je svega 35 kuna po danu. Činjenica da između Brača i Supetra postoji frekventna linija koja vozi u razmacima od 45 min je zasigurno još jedan veliki plus.

Odlična glazba, mnogo pozitive za malo novca te provjerena lokacija su definitivno idealni izbor gdje provesti produženi vikend početkom kolovoza!

Više informacija možete saznati na na www.voi-sa.com i FB stranici

 

autor: el5egundo, 20/04/2013

Vezane objave

Arhiva

FOR FESTIVAL 2013

06/06/2013.

James Blake – Solange – James Murphy – Tame Impala – Nicolas Jaar 2manydjs – Jacques Greene – Tensnake – Bag Raiders – Kate Boy
Young Dreams – Horse Meat Disco – Canyons – Daniele Baldelli
Dr. Dunks – Raff Daddy (2 Bears) – Time & Space Machine – SymbolOne Cecile – Villa Pink Gin – Roland Tings
How Convinient – Ilija Rudman – Homeboy – Mislav & Pyztek

Metaldays 2014 od 20. do 26.07. Tolmin Slovenija

17/07/2014.

METALDAYS 2014., METAL FESTIVAL SA NAJLJEPŠOM LOKACIJOM DOVODI HEADLINERE VOLBEAT, MEGADETH, OPETH, SABATON, HEAVEN SHELL BURN, CHILDREN OF BODOM,……..

Dubrovačka grupa Feredon u Split Circus-u

18:00–19:00 Četvrtak 21.11.2019.

Bliži nam se jedan od boljih koncertnih vikenda u Splitu. U Judinom Drvu nas čekaju dvije odlične svirke: u petak…

M.O.R.T. u vojarni Sinj

20/09/2015.

Ima nešto u tom Sinju. Mislim, šta se tiče rokenrola, bendova, svirki, te poznavanja i praćenja glazbe općenito jer dosta one dobre, nove nabavljao sam preko prijatelja baš od Sinjskih freakova, ljudi koji prate i vole glazbu i poznaju je mnogo bolje od masu splitskih, neću reći hipstera, koje poznajem. I onda, kao posljedica cijele priče, nije nimalo0 čudno da tu i tamo iz Sinja iskoči neki bend za koji se čuje. A M.O.R.T.j se stvarno čuje.

Tjedna rotacija

Arhiva

PERFUME GENIUS / Set My Heart On Fire Immediately

BADLY DRAWN BOY / The Hour of Bewilderbeast (2000)

KHRUANGBIN / So We Won’t Forget

KENNEDY / Shine A Light On

THE STYLE COUNCIL / Home and Abroad (1986)

ŽEN / Blender