KLFM

Kunst & Liebe Frequency Machine

DEAFNESS BY NOISE // STEPPED OUT ( 24.02. @ Split Circus )

21:00–0:00 Subota 24.2.2018.

Nakon 20 godina, prvi put stižu u ORGINAL POSTAVI IZ 1991. Rodjo Bimbo i Krompa!!!

Uskoro, nakon šta se oporavimo od Atheista, stiže još jedna poslastica.
Deafnessi u Circusu ( 22.02.2018. ). Organiziraju svoj prvi koncert u Circusu ikad.

Stepped Out su zvali kao pojačanje i veselimo se ovoj žestokoj noći!

Karte se prodaju u Lumer shopu i Circusu radnim danom od 17h.

Koncert počinje točno u 22:00.
Support počinje točno u 21:00.

Tako da svi možemo na Edu u Kocke posli. :)
__________________________________________________________________

DEAFNESS BY NOISE (Samobor)

Prvaci Hardcorea u nas. Postoje još od 1991. godine, sa preko 1 000 odsviranih koncerata, festivala, odradili nekolicinu samostalnih, kao i support Evropskih turneja sa bendovima poput; Suicidal Tendencies, Sick of it All, Rise Against, Mad Ball, Biohazard, Pro-pain,Cro mags, Slapshot, Ministry, Merauder, Spermbirds, H2O, D.R.I, Ratos de Porao, D.O.A.,Shutdown NYC, Yuppicide, Kill your idols, Discipline, Brightside, Ensign, Strech Armstrong… Za sebe kažu; “WE PLAY HARD CORE ROCK`N`ROLL SINCE 1991!”

Bogata diskografija;

1992 – 1995. 4 Demo tapes
1996. CD “from 1991-1996” , released by Dirty old Empire records
2000. 7..ep “True Spirit” , released by Dirt old Empire records
2002. CD “Last Minute Call” , released by Core Tex records
2005. MCD “Cheap Tricks”, released by Dirty old Empire records
2009. CD “Aim 2 Please” , released by IScream records/SPV
2012. Double CD “Noize deaf forever/Roots baby roots” 20th anniversary double album released on Strength records, distributed by Emp and Nuclear blast.

https://www.facebook.com/deafnessbynoise/

STEPPED OUT (Split)

Domaće hardcore punk snage, guraju svoju priču od 2010.-e godine, odrasli na “golden age of hardcore” 90-ima, a svoje uzore našli su u Youth crew, Old school, NYHC i melodičnim hardcore bendovima. Izbacili do sada 2 EP-ja, jedan LIVE i trenutno snimaju u studiju novi album. Dijelili stage sa bendovima poput: Almeida, Our time down here, Danny Trejo, Nasty, Bitter Youth, svirali Punk Rock Holiday, Sawa fest… Poznati po svojim energičnim nastupima, neće vas ostaviti ni ovoga puta ravnodušne i suhe sigurno!

https://www.facebook.com/steppedouthc/
http://steppedout.bandcamp.com/

Ulaznice limitirane, po cijeni od 35 kn!!

NEW CIRCUS, NEW ADVENTURES!

 

https://www.facebook.com/events/1419996198104859/

autor: krafna, 22/02/2018

, , , , , , ,

Vezane objave

Arhiva

Barbara Munjas večeras u Splitu

12/10/2018.

Barbara Munjas u sklopu svoje bogate ovogodišnje turneje večeras dolazi u Split, točnije u wine&cheese bar Paradox, a svi zainteresirani…

Crippled Black Phoenix – Tvornica Kulture, Zagreb

07/04/2012.

Zagrebački je koncert Crippled Black Phoenixa najbolje pokazao tko u današnjem svijetu bezlične i isforsirane glazbe te komercijalnih projekata nosi luč progresivnog zvuka!

Radio Dan&Noć 2019

18:00–4:00 Subota 30.11–1.12.2019.

Događanje koje smatramo nekakvom radijskom rođendanskom festom i krunom godišnjih aktivnosti. Radio Dan&Noć, ovu godinu na samom rubu studenog, opet sa zanimljivim teoretskim i praktičnim dijelom.

Radio na cesti Labin / report

14/11/2019.

Druga postaja ovogodišnje turneje Radio na cesti održala se u Labinu i uključivala je prvu Jadransku konvenciju radija u zajednici,…

Tjedna rotacija

Arhiva

Moses Sumney / græ

Sigur Rós / Ágætis byrjun (1999)

MILDLIFE / Rare Air

KENNEDY / Shine A Light On

The Beatles Live – Last setlist and beyond ( .. at the Hollywood bowl 64/65 )

ŽEN / Blender